Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ti együtt lennétek olyan nővel, akit nem tartanátok olyan szépnek?
Figyelt kérdés
Mármint, tisztában lennétek vele, hogy külsõre átlagos, volt már szebb is, de valami miatt mégis vele vagytok? Ha igen, mi miatt ?2013. júl. 9. 16:31
11/15 anonim válasza:
Tudod a szépség relatív. Volt már párszor, hogy átlagos, átlagosnál is csúnyább (munkatársaim szerint) csajok tetszettek, sőt gyönyörűnek láttam őket.
De viszont ha van olyan ha külsőre nem tetszik -duci, rossz arcszerkezet,. Akkor hiába lenne belsőleg pont hozzám valo, nem törődnék vele.
12/15 anonim válasza:
Nekem szép nő nem is kellene. Nincs velük jó tapasztalatom. Bárhogy kinézhet, csak nagyon kövér ne legyen (80 kg felett)! A lényeg, hogy megértsük és kölcsönössen szeressük egymást. Csak ez számít semmi más!
13/15 anonim válasza:
Nem. Ha belül nem lenne szép .akkor mégugysem.
14/15 anonim válasza:
nálam nem működik. volt egy olyan csaj(nem volt csúnya, de nem is a legszebb... valaimért megfogott), majd mikor megismertem, méginkább belehabarodtam, annyi mindenről el tudtam vele beszélgetni. egyszer kint ittunk, akkor nyomulósabb is volt, lekaptam, elcsattant egy csók is...bár ne történt volna meg, nem volt túl jó...majd fokozatosan csökkent az érdeklődés, nem kerestük egymás társaságát...maradtunk barátok. most ha ránézek: messziről szép lány, de vannak olyan pillanatai, mikor megkérdem magamtól: -hogy tudtam én őhozzá vonzódni?!
15/15 anonim válasza:
Nálam csak egy kitétel van. Egy 165 cm magas lány ne legyen 90 kg os. A többi külsőség lényegtelen. Persze legyen ápolt. Nincs visszataszítóbb egy ápolatlan mőnél. A lényeg a viselkedése. Legyen közvetlen, mosolygós, vidám. És tudjunk miről beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!