Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiány, féltékenység, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiány, féltékenység, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom tegnap utazott el 4 napra a barátaival,csak iszogatni,náluk ez szokás amit évente egyszer megismételnek.elméletben csak Fiúk mentek,de ment velün mé pár csaj,nem is rondák mellékesen,és picit féltékeny vagyok.én sem tartom magam csúnyának és tudom hogy szeret és 99%-ban megbízók benne de nem 100%San.azt mondta hívjam Naponta akár többször is,de ben szeretném ha azt hinné hogy rátelepszek vagy számon kérem.hiányzik nagyon de Félek a tudtára adni,inkább a háta mögött aggódok mint előtte.szerintetek mit tegyek hogy hiányoztak neki? Tudom hogy hiányzok neki és bízok is benne de napok óta nem alszok.valami tipp? Amugy Bocsi telorol irok,azert hanyag a helyesírásom .19/nő
2013. júl. 13. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
most bízol benne vagy nem? nincs olyan,hogy 1-2 százaléknyira nem bízom benne. Egy kapcsolat nem épülhet ilyen megingatható bizalomra. Nyugodtan hívd fel,ha hiányzik,értékelni fogja,és ne legyél durcás.
2013. júl. 13. 01:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de nem szeretnék az agyára menni,legyen nyugodtan a barátaival.. Nem vagyok féltékeny kimondottan csak zavar hogy nincs velem,es kitudja hogy mit csinál.szeretem nagyon.de én nehezen bízok meg valakiben 100%an
2013. júl. 13. 01:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy kérdés: te miért nem mentél vele?

Barátaival ment, elvileg csak fiúk, de ment pár csaj. Az a pár csaj nem a fiúk barátnői? Vagy miért nem vihetett téged magával? Nem akartál?

Én barátommal együtt szoktam menni ilyen helyekre, nélkülem nem szívesen menne ő sem. És nekem sem esne jól, ha nem hívnának meg. Persze más, ha csak pasis bulit tartanak, de ha csajok is mennek, miért ne?

2013. júl. 13. 01:45
 4/5 anonim ***** válasza:

MEGCSAL DOBD KI! Mocskos hímsoviniszta szemét állat:D

De amúgy nem baj, hogyha féltékeny vagy és nem bízol valakiben száz százalékig. Egy kapcsolat nem attól lesz jó, hogy vakon elhiszünk mindent a másiknak. Ha tippelhetek ti nagyon sokat vagytok együtt egy héten és ha ez így van ez a reakció teljesen normális, hiába, hogy minden évben előfordul. Szerintem nyugtasd le magad nincs mitől félned, ha megcsal azt úgyis észreveszed.

Sok szerencsét

2013. júl. 13. 11:55
 5/5 anonim válasza:
Ugyanez van most velem. Remélem minden rendbe jön, feleslegesen szerintem ne idegesítsd fel magad. "Minden napnak elég a maga baja!" :) Még nem csalt meg, valószínűleg nem is fog, de ha mégis, ráérsz aggódni.
2013. júl. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!