Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, a legjobb barátja vagyok... de én már többet érzek... és ezt ő is tudja. Ma kb 2 órát a legjobb fiú barátommal járkált, én sajnos beteg vagyok még csak meg sem tudtam lesni őket. Olyan kib*szottul féltékeny vagyok hogy azon gondolkozom bebaszok vagy 3-4 téglát az ablakán a haveromnak. Úgy sincs otthon náluk senki... A lány meg úgy volt hogy jön hozzám estére... de nem jött ... (nem lefeküdni velem, csak 10-ig kb. ) fent sincs fb-n csak a haverom, vele beszéltem is skype-n szóval náluk nincs a barátnőm. Basszus nagyon féltékeny vagyok mindjárt felrobbanok. Mit tegyek hogy ne legyek az? Kegyetlenül az vagyok... valakivel beszélni kéne erről de nem tudok kiről. Hiába tudom hogy csak beszélgettek, de akkor sem biztosra... annyira érzem hogy történt valami el sem hiszitek... 15/F2013. júl. 12. 20:37
3/6 A kérdező kommentje:
nem sírtam :D
2013. júl. 12. 20:43
5/6 anonim válasza:
Szard le. Öt forintot nem ér eggyik nő sem.
6/6 anonim válasza:
Ismerős helyzet. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy lenyugtatod magad, és megpróbálod lenyűgözni a barátnődet. Ha most magadba roskadsz, ideges leszel rájuk, vagy tartózkodó leszel, azzal semmit nem érsz el, ráadásul a haverod közben simán rányomulhat. Inkább legyél vele sokat, tedd boldoggá, hallgasd meg, ne idegeskedj ezen. Tudom hogy nem könnyű, de ez a legjobb amit tehetsz. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!