Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség?
Én 26 éves vagyok,a pasi 46.Ledöbbentem,mikor megtudtam,mert 30,max 35-nek néz ki (és nem csak szerintem).
Nincs még közünk semmi,de tetszik,csak hát sok az a 20 év.

Beszélgettünk,megértettük egymást,
így aztán nem tűnik olyan soknak.
egy bunkó 26 évest jobban szeretnél?

Nincs mit veszítened.
Hasonló helyzetben vagyok, 8 hónapja vagyunk együtt a párommal. Egyidős anyámmal. Akadnak problémák, amiket nagon nehezen lehet kezelni. Ha elég nagy az érzelmi töltés, akkor elviselhető. Csak néhány példa :
- Mindenki apakomplexust emleget, amikor megtudják a korát.
- Elítélnek, mert azt hiszik, hogy a pénzére hajtasz.
- Társasági élet : a párom nem jön el velem egyetlen egyetemi buliba sem, ám az ő társaságában szívesen elvisz.
- Minduntalan kapuzárási pánikkal piszkálják.
Persze sok függ attól, hogy tanulsz-e vagy dolgozol, otthon laksz-e stb.

Elég sok akárhogy nézzük. Na meg van e családja, felesége, gyerek? Ha van, akkor bár az a fél bűnös aki kitekintget a kapcsolatból, de azért téged is elővennének habár nem erőszakoltad meg, hogy veled legyen, hibás vagy a szemükben mert a harmadik is mindig hibás. Ha elvált vagy nincs, akkor ez a probléma kihúzva, akkor csak a gyerekeknek kell elfogadni a dolgot na meg a szüleidnek. Anyádék szerintem lesokkolódnának az biztos, aztán kiakadnak aztán le akarnak beszélni róla. Legalább is sokan így lennének ilyen helyzetben gondolom én, az én szüleim biztos.
Ha szerelmes leszel, akkor biztos hogy nem fog érdekelni az a 20 év meg semmi szinte amit hátráltató tényezőnek érzel most. Rövidtávon lehet jó lenne, de szerintem ugye nagyon hosszú távon te sem ennyi idősre vágysz. De én magamból indulok ki persze, szóval ha ez nem így van, akkor ne vedd magadra.
Én ennyit tudok hozzáfűzni, gondold át mit szeretnél, mik a lehetőségek és tégy úgy ahogy jónak látod.
Mindenesetre azt kívánom Neked, légy boldog vagy vele vagy mással vagy nélküle, csak úgy legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!