Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 év korkülönbség az sok?
Figyelt kérdés
19/L és 30/F
Egyik ismerősöm van kapcsolatban egy iylen fiatal lánnyal. Én elhánynám magam legszívesebben, mikor együtt látom őket csókolózni.:S
2013. júl. 9. 00:30
2/9 anonim válasza:
Szerintem az ismerősöd rohadt nagy mázlista, a lány meg iszonyat naiv.
3/9 anonim válasza:
Nem sok! Köztünk is 11 év van a párommal.
4/9 anonim válasza:
Végülis ha õk kijönnek egymással,akkor .....
Nem mérvadó,én is belezúgtam egy 11- évvel fiatalabb srácba,amit soha nem hittem volna magamról,és bízton mondhatom hogy ritka boldog és elégedett voltam a sorsommal mig tartott.Hálás vagyok hogy megismerhettem,hacsak virtuálisan is.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ha mindketten felnőttek akkor nem. Bár ha a nő idősebb ennyivel, az nekem elég visszataszító.
6/9 anonim válasza:
Igen ez logikus,hogy ha a nõ idõsebb annak nem fiatalabb srác mellett a helye.Mint írtam,nem számitottam arra,hogy egymásba zúgunk,de akkor is és most is tudom mit diktál a jó erkölcs.Elnézést.:(
7/9 anonim válasza:
Én sem gondoltam volna, hogy 10 évvel idősebb barátnőm lesz, hiszen a 10 évvel fiatalabbaknál is jó voltam. De minket nem zavar, másnak semmi köze hozzá.
9/9 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerősöm, 22 éves(nő) volt amikor összejött a 33 éves(férfi) párjával. Most a nő 26 éves, 2 éve házasságban élnek és azóta már született egy kisfiúk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!