Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság volt lebunkózni?

Figyelt kérdés
A pasim bunkó módon viselkedett velem,én ezt megmondtam neki,bár nem akartam,csak kitört belőlem.Vérig sértődött.Miért én érzem magam rosszul?
2009. okt. 18. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
mert szereted őt és rossz hogy lebunkóztad. de ne sajnáld, ő volt szemét te csak reflexből visszavágtál. most várd hogy ő kérjen bocsánatot, nehogy te menjél már még megalázkodni...
2009. okt. 18. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet az első hozzászólóval. Ad 1: az h bunkó volt-e vagy sem elég relatív, lehet h te fogtad fel másképp, ezt látatlanból nem lehet tudni. Lehet azért sértődött meg, mert nem direkt volt bunkó, mi van ha nem úgy akarta, csak így jött? Velem is volt hogy azt hitték bunkó vagyok, pedig nem annak szántam.

Ad 2: elég gáz ha vkinek ienről szól egy kapcsolat h "hú most megalázkodom" bla bla, figyelj, ha bánt h lebunkóztad, akkor mondd meg neki így és kész, érteni fogja. Ha nem bánt akkor ne mondd neki! Ennyi, de ne játszátok ezt a "nemalázkodom meg női büszkeség bla bla", annyira gyerekes felfogás ez....

2009. okt. 18. 23:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,ez rendben is van.Ha egyszer szól be elnézem,ha másodjára,az már némi feszültséget okoz bennem,s ha még harmadjára is "véletlenül" olyat szól...nehéz szó nélkül hagyni.
2009. okt. 18. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az, nem ismerjük a részleteket, így látatlanba nehéz, de szerintem ne csináld azt hogy nem szólsz! Mi lenne, ha első alkalommal is szólnál neki, de finoman? OK, 3-szorra tényleg told le, de elsőre is mondd meg neki h sz.rul esik, de finoman mondd meg, mert ha nem mondod, akkor tényleg hirtelen éri h csak lecseszed, mert ugye nem tudja h bántó volt amit beszólt. Ezért kell szólni kultúráltan először, aztán utána durván, de mindenképpen szólj vissza elsőre is!
2009. okt. 18. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!