Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok egy ilyen kijelentéshez?
"Szeretlek,de magamat jobban!"
Arra mondta,hogy meguntam hogy minden 3. nap a haverjaival bulizik,részegen jön haza,én meg a nyári szünetben is dolgozom,értelmesen ütöm el az időt,és azt mondtam válasszon,vagy én,vagy a haverjai,és a szórakozás.....
moonlightsentinel nem tudom mi abban a szórakozás, hogy az esetek több mint a felében magáról nem tud, és minden mást háttérbe szorít a haverok és a piálás miatt.
Nekem 5 ilyen haverom volt, 1 kibukott, 2 a bukás szélén, 2 meg elment inkább albérletbe mert ráeszméltek, hogy nem is olyan jó dolog a piálás a haverokkal.
Engem meg le se szartak, mert nem szeretek piálni. Úgymond elvesztettem a barátaimat, helyette 4,5-4,8-as átlagaim vannak és annyi ösztöndíjat kapok egy félévben mint ami nekik a tandíj. Illetve még a pénzemet se költöm el piálásra és bulizásra, inkább költöm hobbira vagy bármi másra, nem az anyámék pénzét iszom el.
Most ezek után mondd azt, hogy inkább a szórakozás.
Mostanra már megváltoztak, de most meg azért nem szolnak hozzám, mert látják meddig jutottam azzal, hogy nem piáltam velük.
25?
Én azt hittem olyan 17-18! :O
1.!
Nem az lenne a lényeg,hogy jogosan kérte e,hogy válasszon (nyilván jogosan,nem értem ebbe mi a zsarolás),hanem hogy egy 25 éves felnőtt,meglett férfinak el kéne döntenie,hogy piálás,haverok,vagy barátnő!
Én is biztos mondanám a páromnak,hogy "döntsél,a bulik,vagy én!"
Bár az én párommal nincsenek ilyen gondok,ritkán megyünk szórakozni,és akkor is együtt....
Nagyon nem való hozzád ez a pasi!
"szerintem abba nem szólhatsz bele, hogy hogy tölti a szabadidejét,"
Értem!
Tök jó hogy ilyen álszentek a pasik!
Most őszintén!
Ha én mennék el,és buliznék a barátnőimmel egyedül,a párom
nyári munkát dolgozna,milyen lennék a pasik szemében?
Pozitív?
Ja ő megteheti,mert pasi.....értem!
ma 11:01
Könnyű mondogatni......(de végül így lesz...)
Nem olyan régóta vagyunk együtt!
1,5 éve!
Azt hittem változni fog!
Meg eleinte ígérgetett is,3 hónapja van ez az egész.
Eleinte csak heti 1 alkalom....
Ha van egy kis pénze,vesz egy ü Hubertust,Jégert....elköti egyből....elhívja a haverokat,vagy ő megy...
nekem most volt a szülinapom,és egy üveg Bols vodkát kaptam tőle....én kb szökő évente 1x iszom.....
"Szeretlek,de magamat jobban!"
Bahahaha és Te még együtt vagy vele? Ő inkább lemond rólad, hogy ihasson/bulizhasson. Gondolom nem azt akarod hogy teljesen hagyja abba, csak hogy visszafogja magát ilyen téren. Kevesebbet iszik esetleg ritkábban csapja szét magát. Ez még teljesen beleférne, egy kapcsolatban kompromisszumokat is tudni kell hozni, ő nem akar, akkor hagyd a fenébe, majd amikor mindenki cserbenhagyja és egy árokban ébred pénztárca és egyéb értékek nélkül majd talán elgondolkozik hol hibázott. Áhh nem, akkor mást okolna na mindegy.
ma 11:18
Bezzeg ha én tampont vettem vna neki.....
Kb annyira fogom használni a vodkát......
Ha ez csak 3 hete megy így, akkor szerintem valami változás áll a háttérben. Talán egy új barát, aki viszi magával, esetleg egy csaj... de nem akarok találgatni.
Még jó, hogy választás elé állítottad, másképp nem tudod letéríteni arról az útról, amire lépett.
Azonban, ha ettől nem tér észhez, és nem téged választ, akkor hagyd a fenébe, csak magadat teszed tönkre!
Márpedig a válasza szerintem egyértelmű!
Egy másfél éves kapcsolatban egy érett felnőtt férfi tudja, hogy mit akar. Nos, ő is tudja, és ezt el is mondta.
Mi kell még neked? Konkrétan azt mondta, hogy nem érdekli, hogy mit gondolsz, vagy mit akarsz, neki csak saját maga számít. Ez az ember nem szeret téged, csak ezt ciki volt kimondania. Ha szeretne, akkor legalább ritkábban menne bulizni, vagy valamit tenne, de ő semmit nem tesz. Kerek perec kijelentette, hogy saját magát jobban szereti! Azaz a haverokat, a bulikat, az ivászatot.
Mire vársz még?????
Szabadulj meg tőle, mielőtt még több fájdalmat okoz neked!
Ja, és még valami eszembe jutott:
Mások ebben a korban már arra készülnek, hogy családot alapítanak, tervezik a babát (ha nem is rögtön, de néhány éven belül)
Te szeretnél családot? Így? Vele? Szerinted milyen apa lenne, ha már társnak is ilyen?
Lehet, hogy nagyon elkalandoztam, de nekem ebben a korban már ilyen gondolataim is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!