Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok egy ilyen kijelentéshez?

Figyelt kérdés

"Szeretlek,de magamat jobban!"

Arra mondta,hogy meguntam hogy minden 3. nap a haverjaival bulizik,részegen jön haza,én meg a nyári szünetben is dolgozom,értelmesen ütöm el az időt,és azt mondtam válasszon,vagy én,vagy a haverjai,és a szórakozás.....

2013. júl. 12. 10:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem volt jogod ilyet kérni.

Na nem tetszik a viselkedése, keress érettebb srácot. Nem tartom jó ötletnek, ha valaki meg akarja változtatni, saját képére formálni a párját. Ő még egy másik szakaszban van. Van választásod, megszoksz vagy megszöksz.

2013. júl. 12. 10:35
 2/20 anonim válasza:

Szerintem ebből semmi jó nem fog kisülni :(

Végülis a válaszában benne van, hogy mit választ...

Mire vársz még? DOBD KI!

2013. júl. 12. 10:36
 3/20 anonim ***** válasza:
Igazad van. És ha eltűnik, akkor annak csak örülhetsz, ez nem neked való.
2013. júl. 12. 10:36
 4/20 moonlightsentinel ***** válasza:
65%
Hát, nem túl szép dolog se nem ilyet kérni, se nem ilyet mondani :( Ha azt írod, hogy az zavar, hogy kevés időt tölt veled, az még ok, de téged az zavar, hogy te dolgozol, ő meg szórakozik... hát figyu, szerintem abba nem szólhatsz bele, hogy hogy tölti a szabadidejét, úgy látszik, ő nem ilyen ambíciózus típus. Szerintem ez a megszoksz vagy megszöksz esete :S (Persze ettől függetlenül az se volt szép, amit ő mondott, de itt nem ez a fő probléma.)
2013. júl. 12. 10:40
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem volt jogod ilyet kérni.

De!Volt!

Meguntam már,hogy amikor találkozunk,az esetek 60%-ban látszik rajta hogy ivott!

Meguntam,hogy miatta a legjobb barátnőm sem beszél már velem,mert annak idején vele is bunkó volt,én meg barátomat védtem.....

2013. júl. 12. 10:40
 6/20 anonim ***** válasza:
72%

"Akkor sok sikert az élethez."

Csak azt nem fogja fel, hogy ezek a haverok maximum csak arra valók, hogy egymás pénzét eligyák. De ha szükség lenne rájuk, valami baj van, nem lesznek ott.

Nekem is volt ilyen gyermekkori barátom, nagyon durván piálósba, bulizósba ment át. Hawaii, dizsi, napszemüveg, egészen addig amíg ki nem bukott az egyetemről.

Én nem voltam ilyen piálós, ezért engem hanyagolt, vagy legalábbis a töredékét nem szánta az idejéből rám, mint a "szórakozásra".

Amikor ki kellett költözni, meg a padlón volt, szerinted hol voltak a nagy haverok? "Vidéken", nem a városban, hirtelen sehol senki, egyedül én voltam az, aki segített neki, 1 hétig nálam lakott, szóval mondhatni kihúztam a szarból, azóta is csak akkor keres, ha van valami baja, de hát túl lelkiismeretes voltam ahhoz, hogy magára hagyjam.

Szóval a lényeg, tapasztalatból mondom, aki hülye az hülye is marad, és nem fogja észre venni, hogy mit csinál.

Hagyd magára aztán le merem fogadni, hogy sehol sem lesznek ezek a haverok, amikor szükség lenne rájuk, aztán ráeszmél.

2013. júl. 12. 10:41
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg volt joga ilyet kérni!

Ha piás kis lúzer,akkor ne csajozzon......

Én se szeretem a kis menő alkesz pasikat,akik isznak mert tök buli!

Mennyi idős amúgy a párod?

2013. júl. 12. 10:44
 8/20 anonim ***** válasza:

Vitatkozhatunk ezen, de az a véleményem, hogy ha az ember ilyen választás elé állítja a párját az már régen rossz, és jól nem lehet kijönni belőle.

Te kérdezted a véleményünket, az enyém ez, az már más kérdés, hogy neked nem tetszik.

2013. júl. 12. 10:44
 9/20 anonim ***** válasza:
HA meguntad, szakítani kell, nem zsarolni.
2013. júl. 12. 10:45
 10/20 A kérdező kommentje:

ma 10:44

25 éves,én 22

2013. júl. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!