Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégekenként mikor hol ebédeljünk?
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt.Szüleinkkel lakunk mind a ketten.Ő nagyon szeret nálunk lenni, elég sokszor is van nálunk. Édesanyám már szóvá is tette nekem hogy már kicsit sok belőle, :( nem beszélve arról hogy amikor nálunk van nyilván mindig reggelezik ebédel vacsorázik... és mondta anyu hogy le kéne szoktatni erről valahogy :(
de mit csináljak?mégsem mondhatom neki hogy ne gyere hozzánk :( vagy mennyek én akkor? de itthon is akarok azért lenni , de akkor meg jön ő... 21 éves vagyok ő meg 24, előtte volt egy 5 éves kapcsolatom, ott szépen megoldottuk de ez most vhogy teljesen más.Segítsetek :)
igazából magát a kérdést kicsit rosszul tettem fel :)
szóval a kérdés az lenne, hogy mi lenne a megoldás, illetve Ti hogy oldjátok ezt meg?

Beszéljátak meg, hogy egyik hétvégén te mész hozzájuk, a másikon meg ő hozzátok. Indoknak meg jó az, hogy szeretnél te is többet talákozni a szüleivel. Meg azért a barátodnak is illene otthon lenni néha. Ezt biztos megérti. :) Sok sikert. ;)
21/l

anyukád szimplán nem szereti a párod
bár én már nem lakom anyámékkal,de heti 1-2 nap hazamegyek,olyankor mindig főz nekem,és direktbe szokott olyat is főzni,vagy küldeni nekem,amit tudja h én nem szeretek,de párom igen
pedig nem mondtam h soha h csináljon plusszba...ha az anyagi oldalát nézzük,sem engedhetnék meg maguknak...és mégis...mert fontos neki az az ember,akit én mindennél jobban...
ugyhogy nem arrol a két szelet kenyérről meg tányér levesekről van szó itt,hanem arrol hogy nem kedveli...
(megoldást erre most nemtudok,még reggel van)
22/L

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!