Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok jól döntöttem? (lent)
Figyelt kérdés
A barátommal másfél évig voltunk együtt. Én még tanulok ő már dolgozik. Az első pár hónapban minden jól ment csak így visszagondolva jut eszembe hogy akármikor együtt voltunk ő mindig ivott. Ahogy a láng kezdett lecsillapodni kinéztem a rózsaszín köd mögül és megláttam a valóságot. Mindig ivott meg nem engedett engem sehova, ha el is engedett bulizni csajokkal, akkor is másnap botrány volt pedig egyszer sem csaltam meg... Ahogy volt az év vége én tanultam mint a gép ő meg hátráltatott hogy legyek vele ezáltal a szüleim és a testvéreim is megutálták. (hátráltatás= vitatkozott velem meg kiabált hogy biztos fiúzok) Az utóbbi két hónapban leszokott az ivásról persze nem teljesen... De ennek ellenére nem szeretem már elmúlt.. Mégis bűntudatom vagy hogy mi van ha rosszul döntöttem és nem találom meg soha az igazit :/ A szexuális életünk rendbe volt de már 3 hónapja nem volt semmi nincs hozzá kedven sose mert már nem vonzódom hozzá sajnos... egyébként ő 26 éves én 172013. júl. 12. 00:02
11/20 A kérdező kommentje:
hát én tudom hogy ő komolyan gondolta de ő meg már túl komolyan hogy 18. szülinapomra jegygyűrűt kapok aztán lepergett a szemem előtt hogy 3 gyerekes háziasszony leszek egy alkoholista lusta férjjel... Így mondtam hogy nem és ezért is cirkusz volt tehát komolyan gondolta nem csak kurni akart.
2013. júl. 12. 00:11
12/20 A kérdező kommentje:
Igencsak itt is voltak dolgok hogy egy csaj este 10 kor átment hozzá filmezni és hogy én miért háborgok..
2013. júl. 12. 00:15
13/20 anonim válasza:
Hidd el csak szórakozott a gyűrű csak duma volt sose vett volna feleségül!
14/20 A kérdező kommentje:
Azt mondod?
2013. júl. 12. 00:16
15/20 anonim válasza:
Én is pasi vagyok hidd el tudom mit kéne mondjak egy 17 éves pipinek hogy széttegye!Ezzel h*lyített mert tudta máshogy nincs esélye!
16/20 A kérdező kommentje:
Mert szerinted van olyan hogy másfél évig hülyít?
2013. júl. 12. 00:19
17/20 anonim válasza:
# 10 vagyok.
Barátnőmnél is előkerült a gyűrűs dolog. Csak ő nemet mondott neki. Hidd el, hogy nem gondolta komolyan és túl kísérteties a hasonlóság. Biztos vagyok benne, hogy közben megcsalt, téged csak biztos pontnak használt.
Még egyszer leírom, hogy nyomatékosítsam. Nagyon helyesen döntöttél, mert ha ez a kapcsolat sokáig folytatódna, neked sem tenne jót.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a felvilágosítást :)
2013. júl. 12. 00:22
19/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy hülyített (és rohadtul nem kellene ilyenekkel dobálózni tényszerűen így látatlanban), sőt, szerintem valószínűleg nem, de ez nem lényeg. Akármi is az igazság, jól döntöttél, hogy megszabadultál tőle. :)
20/20 A kérdező kommentje:
És szerintetek mikor múlik el ez a furcsa érzés? Mert azért csak ő volt az első hosszú kapcsolatom és a megszokás még megvan :S olyan furcsa
2013. júl. 12. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!