Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok jól döntöttem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jól döntöttem? (lent)

Figyelt kérdés
A barátommal másfél évig voltunk együtt. Én még tanulok ő már dolgozik. Az első pár hónapban minden jól ment csak így visszagondolva jut eszembe hogy akármikor együtt voltunk ő mindig ivott. Ahogy a láng kezdett lecsillapodni kinéztem a rózsaszín köd mögül és megláttam a valóságot. Mindig ivott meg nem engedett engem sehova, ha el is engedett bulizni csajokkal, akkor is másnap botrány volt pedig egyszer sem csaltam meg... Ahogy volt az év vége én tanultam mint a gép ő meg hátráltatott hogy legyek vele ezáltal a szüleim és a testvéreim is megutálták. (hátráltatás= vitatkozott velem meg kiabált hogy biztos fiúzok) Az utóbbi két hónapban leszokott az ivásról persze nem teljesen... De ennek ellenére nem szeretem már elmúlt.. Mégis bűntudatom vagy hogy mi van ha rosszul döntöttem és nem találom meg soha az igazit :/ A szexuális életünk rendbe volt de már 3 hónapja nem volt semmi nincs hozzá kedven sose mert már nem vonzódom hozzá sajnos... egyébként ő 26 éves én 17
2013. júl. 12. 00:02
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Amúgy 3 napja döntöttem úgy hogy szakítok és megmondtam neki... ezt még kihagytam
2013. júl. 12. 00:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút jól döntöttél, valószínűleg mindig is így viselkedett volna veled, az meg hogy hátráltat a tanulásban, arra semmi mentség nincsen. Ez volt a legjobb amit tehettél. 21/F
2013. júl. 12. 00:06
 3/20 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél.
2013. júl. 12. 00:07
 4/20 anonim ***** válasza:
36%
jó vagy, irány kúrni. de nem vele.
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, ennek a kapcsolatnak már semmi értelme nem volt, csak egymás idegeire mentetek.
 6/20 anonim ***** válasza:
Most min csodálkozol szerinted mire kellettél egy 26 éves pasinak?
 7/20 anonim ***** válasza:
nem azért, de én már akkor szakítottam vele, amikor először azt mondjak hogy ne menjek ide vagy oda..
2013. júl. 12. 00:09
 8/20 tredecim válasza:
100%

Jól döntöttél.

Az pedig nem bűntudat (hiszen te nem ártottál neki), hanem csak félelem a jövőtől.

De ne aggódj, még nagyon fiatal vagy, sok-sok embert fogsz még megismerni, és köztük ott lesz igazi is. Az igazit onnan ismered majd meg, hogy ilyen kérdést soha nem fogsz feltenni vele kapcsolatban, magyarán nem ő volt a nagy "ő".

2013. júl. 12. 00:10
 9/20 anonim ***** válasza:
jól döntöttél
2013. júl. 12. 00:10
 10/20 anonim ***** válasza:

Volt barátnőm ugyanígy volt vele, ráadásul a kor is stimmel. Nem engedte el a srác sehova, mindig vele kellett lennie, állandóan hívogatta, meg figyelte, figyeltette; aztán amikor a lány a felsőoktatásba került, megismerkedett velem és szakított vele.

Utána derültek csak ki a turpisságok, hogy a srác folyamatosan megcsalta, amíg ő neki otthon kellett kuksolnia "szobafogságban". Szerintem nagyon helyesen cselekedtél és próbálj meg inkább egy korban jobban hozzád illő barátot találni.

2013. júl. 12. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!