Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új párom mindig a volt barátnőjéhez hasonlít, mindig azt mondja hogy igyekezzek jobban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az elején minden jól ment, de most elkzdte ezt hajtogatni és nem tudom mit tegyek. szeretjük egymást.2013. júl. 11. 14:59
2/12 anonim válasza:
Nagyon gázak az ilyen emberek mint a párod.
3/12 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ha ennyire hiányzik neki a volt barátnője mennyen vissza hozzá.
4/12 anonim válasza:
Ha folytatja dobd ki.ennek a vege ugy is az lesz h bekattan es vissza akar menni az exehez
5/12 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy vissza lehet akkor menni a volt barátnőjéhez...
6/12 anonim válasza:
Még mindig a volt barátnőjét szereti.
7/12 ASOT válasza:
"szeretjük egymást"..óó persze rettenetesen szeret téged....
8/12 anonim válasza:
Nem kedves. Lehet, hogy te szereted, de ö már nem igazán szeret téged :-((. (Igyekezz másik partnert találni!)
9/12 anonim válasza:
Hű de elküldeném a francba! De előtte még folyton máshoz hasonlítgatnám, aki szerintem ideális. Hogy érezze a törődést...
10/12 compactegon válasza:
görénység ilyet mondani. anyukájához hasonlóan főzni nem kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!