Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok férfi miért akarja visszas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért akarja visszasírni magát a barátnőjéhez-feleségéhez hogyha megcsalja és az kiderül?

Figyelt kérdés

Én is férfi vagyok és ha lenne barátnőm, meg persze lehetőség hogy megcsaljam kihasználnám a lehetőséget, de nem sipákolnék, hogy ne hagyon el, elfogadnám a helyzetet, lesz*rnám nagy ívből. Max összejönnék azzal akivel megcsaltam.

De sok helyen látom hogy az ilyen szánalmas fószerek a csillagos eget is lehazudják, hogy ő bizony hüek voltak és még őt szerezik.

Ha meg ennyire szerelmesek, akkor meg minek csalják meg.

Ja és tuttomal a nők nem szeretik a nyavajgós, papucsokat akor minek jötek ösze?

2013. márc. 17. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Most egyedülálló vagy? Nem csodálom. Ezek szerint még sosem szerettél senkit.
2013. márc. 17. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, hanem biztonságérzet kérdése. A legtöbb férfi szeret valahova hazamenni, szereti a jó kis megszokott, otthoni légkört, a kényelmet. A válás kényelmetlen, új nővel újrakezdeni az életet kényelmetlen, bizonytalan. Ráadásul sokszor nem is érzelmi alapon csalnak, csak megkívánják azt a másikat. Ezért nem rúgnának fel egy biztos kapcsolatot. Nekik jó és kényelmes a családi légkör mellett néha kalandozgatni.
2013. márc. 17. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Biztonság érzet, otthon kényelme.... ezt szerintem az a csaj is megtudja adni akivel össze ált. Ha meg nem, akkor ne lépjen fére. Néha nem árt kompromiszumot kötni az élettel.

Tudom jó dolog az új hús, de azézt fogjuk visszanmagunkat, ha meg engettünk a csábításnak akkor viseljük következményét. Ne rinyáljanak mint egy kislány, hogy ó, de megbántam, és ne legyenek vadállatok, ha a csaj meg viszont megcsal.

Mer ez már szánalmas.

2013. márc. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!