Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha úgy gondolom, hogy ideális pasi vagyok?
Nem akarok nagyképűnek tűnni, kicsit sem. Sőt én ezt sosem hangoztatom, de mégis legbelül magam én úgy látom mint egy ideális pasi. Magas vagyok, széles váll, sportos alkat. Nem vagyok csúnya, állítólag még a szemeim is nagyon szépek. Magabiztos vagyok, határozott, barátaim szerint nagyon jó humorom van de ha kell komoly is tudok lenni. Ítélőképességem a helyén van, messziről sem vagyok se egoista és bunkó sem. Amit nem tagadok, hogy jól főzök, szeretek romantikázni, néha meglepni a kedvesem egy két aprósággal, törekszem arra, hogy sose legyen unalmas mellettem az élet. Még a volt barátnőim szülei is kedveltek.. Egyikőjük szerint azért, mert magamat adom, nem akarok ilyen tenyérbe mászó lenni, véleményem van és tisztelettudó vagyok.
Szóval a fő kérdésem az lenne, hogy baj ha én így látom magam és ezáltal nem jövök össze akármilyen lánnyal?
Most persze ez alapján azt fogjátok valószínűleg gondolni, hogy fényezni jöttem ide magam, de mivel nem ismertek így nem haragszom meg ha valaki beszól valamit, sőt.. még talán én is azt tenném. Korom nem szeretném leírni, valamint ismerkedni sem szeretnék. A véleményetekre vagyok kíváncsi, akár hasznos akár csak egy unatkozó troll újabb eledele vagyok.
Alapvetően nem baj, ha ezt gondolod magadról, ha emelett látod a hibáid is. Mert csak az tud változni, és egyre jobb lenni, aki látja, aki nem látja, az megreked.
Ha csak ennyi a véleményed magadról hibák nélkül, akkor viszont gáz, és beképzelt vagy :D
Az úgy működik,hogy biztos lesz olyan,aki a nyálát fogja csorgatni érted,lesz olyan,akinek akkor sem kellenél,ha hozzá vágnának......mindenkinek más az ideálja,engem sokan helyesnek mondanak,rendszeresen sportolok is mellé,hogy még így is több esélyem legyen,erre volt olyan csaj,aki nagyon nagyon bejött,hogy azt mondta bocsi,de ő a mackós,kopasz srácokat szereti,neki az az ideálja......
hát rosszul esett,mert nagyon tetszett,de elfogadom....
"Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik; amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét."
D.Láma
ugye? ;)
Érdekes, a negatív tulajdonságaidat nem említetted meg! Egy "ideális" pasi nem egyenlő Mr. Tökéllyel!
Ja, és nincs olyan, hogy ideális!Mindenkinek más az igénye, mindenki más pasira vágyik!
Nekem nem baj, ha ezt gondolod magadrol, mert nem ismerlek, es nem is foglak. Viszont azert arra vigyazz, nehogy a vegen nagy teher legyen a tokeletesseg.
Nem tudom, az idealis pasirol nekem nem az jut eszembe, hogy feljon a gyk-ra, es megkerdezi, hogy baj-e ha idealis pasinak tartja magat...
Véletlenül nem 35 éves vagy? A exemre illene ez a leírás.Két aprócska hibája van/volt.Kiakasztóan családmániás és nem bírt 5 percig csendben maradni.
Egyáltalán nem baj,ha így gondolod,kell némi önbizalom.
Akármilyen lánnyal / fiúval senki nem akar összejönni, különben mindenki összejönne az első emberrel akit elé sodor a szél. (Mondjuk vannak ilyenek.) Ismered magadat és van egy elképzelésed arról, milyen lánnyal éreznéd jól magadat, nincsen ezzel semmi baj.
Amúgy #16-nak igaza van. Ideális pasi nincsen, maximum valaki más szemében tűnhetsz ideálisnak, de ezt így te magadról nem jelentheted ki, hogy az vagy. Illetve megteheted, de akkor már nem igaz a "messziről sem vagyok egoista" állításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!