Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk, milyen számotokra az ideális pasi/barátnő hosszútávra, milyen egy jó kapcsolat?
nem önbizalomhiányos, nem picsog, tudja mit akar és olyannak szeret, amilyen vagyok
sajnos ez nem jellemző túl sok csajra...
Legyen számomra vonzó, nem feltétlen csak külsőleg.Kell az a bizonyos szikra.
Kölcsönös tisztelet, humorérzék, lehetőleg szeresse a sportot és az állatokat.Legyen jó a szex, legyenek közös programok, de ugyanakkor egy kis szabadságot is adjunk egymásnak.Szeressen és mindenben számíthassak rá, ahogyan Ő is rám.Nincsenek nagy elvárásaim, idővel úgyis mindketten idomulunk a másikhoz :)
23
Lány vagyok.
Nekem olyan, ahol barátok is egyben a felek, fő a bizalom, avagy nem korlátozom le a másik felet.Szerintem az a jó, ha vannak közös programok, tenni kell a kapcsolatért folyamatosan, ugyanakkor nem szabad elhanyagolni a barátokat sem, nyugodtan menjen haverokkal ide-oda, én is igénylem, hogy barátnőzzek. Sok olyat láttam, ahol összejött a két fél és onnantól folyton egymáson csüngtek a barátok meg ellettek felejtve egészen addig, még nem volt valami komolyabb gond a kapcsolatba, szerintem ez gáz... Mikor meg rendeződtek a dolgok megint feledve lettek.
Ha probléma van,vagy valami van akkor azt meg kell beszélni.
Amilyen lány/nő nekem kellene olyan nem született.
35 F
lány vagyok és a barátomról:
megértő, kedves, helyes, erős, szerény-szégyenlős, vicces, türelmes, megbízható, intelligens, képes elvonatkoztatni, meglátja az apró részleteket, szépen énekel és rajzol, egy igazi különlegesség... :) művészlélek, érzékeny, érzéki, képes megbocsátani és bocsánatot kérni, kitartó, udvarias és mindig tudja mivel vigasztaljon meg/vidítson fel, kreatív és elnéző :)
a kapcsolatunk többnyire kiegyensúlyozott, inkább érzelmi alapú mint testi, néha összekapunk kisebb hülyeségeken a túlérzékenységünkből adódóan. nem az a kérdés, hogy ő e az igazi, hanem hogy ez azt jelenti-e, hogy el is vesz feleségül.. :D
nő vagyok, nekem legfőbb az, hogy legyen tekintélye, céltudatos legyen, és felelősségteljes, valamint számomra vonzó FÉRFI, és apatipus.
hála az égnek, meg is találtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!