Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számotokra milyen az ideális pasi?
13 éves vagyok, úgy hogy ha a kérdező egy felnőtt ember nem biztos hogy hasznos a válaszom.
Szóval, mivel magas vagyok legyen magas, persze lehet nálam alacsonyabb, de max 6-7 cm-el. Aztán.. ne legyen nagyon csúnya, de nálam inkább a belső számít. Ha rock-ot hallgat az engem már levesz a lábamról, de igazából zenei ízlés se befolyásolja. Nálam ami még nagyon-nagyon fontos, az a HUMOR. Ha nincs humora, akkor én biztos nem jönnék vele össze.
na ez egy jó kérdés! :D
Hiába próbálom megfogalmazi magamban, nem nagyon sikerül. A lényeg az, hogy legyen meg az alap benne (itt arra gondolok, hogy legyen ápolt, kedves, bolond, ugyan akkor komoly is). Nem kell, hogy sztár legyen, tudom hogy nincs akkora máokom... Csak legyen olyan mint én! ;)
Vicces, mosolygós, hülyülős, ölelfessen és szeressen! Legyen hűséges! :)
Visszatérve a külsőre: lehet szőke és kék szemű (min 170 cm) vagy barna és ZÖLD szemű de akkár barna hajú és zöld szemű is lehet :D
16/L
Vá! O.o de értelmetlenül írtam! :')
Barna és zöld szemű de akár barna hajú és zöld szemű = barna és zöld szemű vagy akár barna hajú és szemű :'D Sorry!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!