Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Nektek milyen az ideálotok?
Figyelt kérdés
Mindenki írja le,a külső és a belső tulajdonságokat.És ha gondoljátok,majd én is leírom :)2013. júl. 11. 00:30
11/17 anonim válasza:
Ez nem 1-2 tulajdonságon múlik, a legjobb ha az illető személyiségtípusa "INxx", velük úgy általában nincs bajom. Külsőre nincs ideálom.
12/17 anonim válasza:
#11 Még vki, aki ismeri az MBTI-t?:D
Nekem felváltva jött ki INTP és INTJ, és nem tudok vele mit kezdeni:/
Bár engem párkeresésnél nem érdekel az mbti, el tudom dönteni nélküle is emberekről, releváns-e számomra vagy sem.
13/17 anonim válasza:
Én INFP vagyok :S
Gondoltam rá, hogy megcsináltatom a tesztet a lánnyal, akit kedvelek... majd ha ráér ráveszem :D Van az MBTI oldalán olyan rész is, ahol azt írja, hogy milyen típusok passzolnak hozzá :P
14/17 anonim válasza:
Nem mintha ez alapján döntenék (a döntés már megtörtént), de szerintem vicces tudni egyes emberekről ezt :)
15/17 anonim válasza:
Külsőre olyan mint a Tóth Lüszi-ő szinte tökéletes külsőre,Victoria Adams anno 1996-7,(mostani formájában nem tetszik)és Görög Zita.
16/17 anonim válasza:
Lazy, te melyik teszteket csináltad, hogy két különböző eredményt kaptál?
Én a 4 kérdésest és a 94 kérdésest próbáltam, mindkettőre INFP jött ki.
17/17 anonim válasza:
lazydog, persze, én sem ez alapján döntenék, csak megfigyeltem már, hogy általában akiket szimpatikusnak tartok, azok ennek a 4 típusnak a valamelyikébe tartoznak. Meg azért lehet előre is sejteni, hogy pl. egy "ESxx"-el egyáltalán nem jönnék ki, szörnyen idegesítene már a legelső pillanattól kezdve. (Nem 100%, de igen valószínű.) Amúgy eleinte nekem is INTJ-t adott ki a teszt, de INTP vagyok, különbség pl. hogy az INTP-k általában határozatlanabbak, nem annyira céltudatosak, sokat halogatnak, szóval kicsit szétszórtabbak mint az INTJ-k. Nem tudom mióta ismered az MBTI-t és mennyire, de ha sokat olvasgatsz a két típusról, akkor szerintem el lehet dönteni simán, melyik vagy. (Van egy csomó jó angol nyelvű leírás, vagy pl. Personality Café-t szoktam néha olvasgatni, ott van minden típusnak külön fóruma, sokat meg lehet tudni onnan is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!