Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek milyen fiú az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen fiú az ideálotok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Magas, 180m körülbelül, mert én 172 vagyok :) Széles, izmos hát, kreol bőr, zöld szem, sötét haj, éés jó csókos száj. :) És tetoválása is lehet de az persze nem döntő tényező :):) 16L
2012. okt. 16. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
cm* előző voltam :)
2012. okt. 16. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Akartam mondani, hogy b@ssza meg, 185 cm vagyok, azt hittem, ez menő, de ha itt 180 méteres emberek az elvárások, akkor elkullogok egy sarokba sírdogálni..
2012. okt. 16. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Borat!
2012. okt. 16. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolok
2012. okt. 16. 17:27
 6/7 anonim válasza:

Hát, legfőképpen attól függ, hogy külső-vagy belső tulajdonságok alapján építsem fel?

Külső: Magas, elsősorban. Nem kell, hogy eget rengetően az legyen, de azért legalább egy fél fejjel legyen magasabb nálam. (Marhára zavaró, ha például nem tudok felvenni egy egészséges méretű sarokkal rendelkező cipőt, mert akkor a fiú fölé magasodok...)Szeretem, ha iszonyatosan sötét a szeme és a haja is. A bőre pedig kreolosabb, de inkább a normál felé hajazzon. A haja legyen természetesen elrendezve, esetleg egy kis zselé... Na jó, talán még az is rendben van, ha vasalt. De ízlésesen. Kifejezetten tetszik, ha testékszerrel és/vagy tetoválással rendelkezik. (Ha pc, akkor nyelv és szemöldök pc-re gondolok, a tetoválás mindegy. Ahogy neki jól esik. :D)Ne öltözzön úgy, mint azok a kis madárkák, akik Páwának hívatják magukat, azt hiszem. Nem kislányt keresek magam mellé, hanem Férfit... Pont. :) Egyébként úgy gondolom, hogy "A külső megfog, a belső megtart.", talán számomra a belső tulajdonságok fontosabbak is... (Ami lássuk be, sajnos elég szokatlan manapság...)

Belső: Legyen megértő és legyen magabiztos, rendelkezzen önbizalommal. Lehet visszahúzódó, sőt, nem is igen szeretem, ha ő a hang a csapatban, de azért legyen tisztában az adottságaival. Kicsit azért legyen romantikus. Ne legyen csöpögős, de azért néha-néha meglephet valamivel. (Nem feltétlenül tárgyi ajándékra gondolok. Sokszor egy bók többet ér mindennél. :)) Tudjon beszélni, ne nagyon unatkozzak mellette. Ha valami gondom van, akkor próbáljon meg segíteni és ha tud, akkor segítsen is. Ne beszéljen ki a haverjainak, és védjen meg, ha valami rosszat mondanának a hátam mögött.

Sajnos a mai világban nem sok hasonló fiúval találkozhatok, illetve inkább úgy fogalmazok, hogy nem jönnek velem tucatszámra szemben az utcán. De aki keres, az talál. :)

2012. okt. 16. 21:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Előző nálad van az ige és az ima.Jól leirtad,szép szomorú történet.
2012. okt. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!