Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek nincsen pasijuk! Nektek milyen fiú jön be nektek, mi az ideálotok?
Magasabb nálam vagy egy magasságban vagyunk. Szem és hajszín lényegtelen. Hajhossz rövid, de annyira, hogy bele lehessen azért csókolózás közben markolni és lehessen játszani vele.
Testalkatra átlagos.
Belső tulajdonságok meg legyen olyan, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok. Lehessen vele beszélni mindenről és fontos legyek neki. Szeressen.
Külső: legyen magasabb nálam
Belső: ne cigizzen, ne igyon, legyen állatbarát, hűséges hozzám, kedves velem
21/n
Magas legyen, mivel én is magas vagyok.
Barna-fekete, de leginkább szőke.Ne legyen hülye rózsaszín haja...
Lehetőség szerint ne cigizzen.
Legyen okos, tudja,(hogy mennyi 100+100),legyen eggyüttérző, szeressen, ne legyen mellettem még más szerelme IGAZI.Szeresse az állatokat.Attól függ hány éves 25-30 évtől már nem árt ha van munkája.
Legyen kedves.Ne legyen arcszőre!
Belső: kedves, megértő, intelligens (egyszerűen nem tudok buta pasit elviselni, lehet akármilyen jóképű, ha buta, engem nem érdekel).
Külső: igazából annyi a lényeg, hogy magas legyen és fogjon meg valamivel.
Ha konkrét ideált akarok írni: barna haj, zöld szem, borostás, magas (mostani kiszemeltem ez a típus :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!