Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek mi a csaj ideálotok? (kinézet, viselkedés, stb. )

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Külső: van egy ideálom, amit megtestesült egy személyben, de nem fogok képet küldeni róla, legyen az én titkom.

Belső: ez már jobb téma. Csipkelődő, laza, de egyben kedves és komoly, tehát tud az adott helyzethez alkalmazkodni.

2012. okt. 7. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
kicsi mell, vékony alak, hozzá illő fenék, visszahúzódobb tipus legyen
2012. okt. 7. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:

fuh hát.Szeplős.155-165 cm magas.Átlagos testalkatú.Barna vagy vörös hajú.Aranyos helyes arc.

Belső tulajdonságokra.Aranyos,kedves,bújós.okos

2012. okt. 7. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

185 cm,normális/átlagos/arányos alkat

rövid sűrű haj(nem kopaszodó,nem kopasz)

szép mosoly

normális öltözködés(nem tüdőig felhúzott nadrág,nem kinyúlt póló,normális méretű nadrág és póló,normális cipő(tiszta,nem ódivatú,nem 80-as évekbeli sportcipő)

viselkedést meg se említem.Jöjjünk ki jól.Legyen jólnevelt,ne nagyzoljon,tudjunk mindenről beszélni értelmesen,legyen hasonló a hozzáállása a dolgokhoz mitn nekem.Legyenek az anyagi körülményei is hasonlók mint nekem.

2012. okt. 7. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Ideál:

-Angelina Joliehoz hasonló arc

-feszes,karcsú test,jó fenék,hosszú combok,feszes,kerek,közepes mellek

-160-175 cm közt

-hosszú,selymes haj

-ápoltság,igényesség

-kedves,okos,szerény,hűséges,vicces,vidám,szorgalmas

-szexmániás

2012. okt. 7. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Lélek: visszafogott, elmélkedő, tapintatos, nem bulizós, történelem-kedvelő, jó..., tudnék ide sokat írni, de ezt így nem is lehet kiírni.

Külső: magas, nem vastag alkat, szőke, vagy vörös haj, kék, esetleg zöld szemek, "metálos stílus".

19/F

2012. okt. 7. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Külső: Barna(esetleg vörös) haj, szemszín mindegy, 165-175 cm magas, sportos, divatosan öltözködjön, de ne ku*vásan(!). De egyébként nagyon változó.

Belső: Kedves, intelligens, tudjon főzni, ne legyen rib@nc, hűséges, legyen érdeklődő sok mindenre, ne töltse egész napját a facebook-on.

Sok mindent írhatnék még de ezek a legfontosabbak.

2012. okt. 7. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Belső: legyen kedves, ne beszéljen csúnyán, ne nevessen ki, ne üssön meg (ok nélkül), ne nyomjon el cigarettacsikkeket a bőrömön, ne csaljon meg.

Külső: ne legyen kövér vagy büdös, ne hiányozzanak elölről a fogai, ne legyen összenőve a szemöldöke

Sajnos, még nem sikerült olyan lányt találnom, aki ennek megfelelt volna, és én is tetszettem volna neki.

2012. okt. 7. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:

külső: hát ez sokféle lehet. arányos és egyben aranyos arc, szép nagy szemek, fitos orr, hosszúkás szépen ívelt arc, mérsékelten telt ajkak, legyen hosszú a haja ha szép az arca akkor szinte mindegy hogy szőke, barna, vörös a feketét személy szerint annyira nem preferálom

legyen vékony mindenhol, a nyaka is legyen szép vékony, formás, a mellei nem fontos hogy nagyok legyenek mert attól ducinak fog látszani, sokkal fontosabb hogy formásak legyenek, karcsú derék, szép formás karok és kézfej, a lábai legyenek hosszúak de formásak és arányosak, magyarul ne pálcika de ne is legyen rajta felesleg.

belső: legyen intelligens, okos, legyen nagyon laza (talán saját kissé gátlásosabb aggódó természetemet kompenzálva így ez az elvárás is egyéni) tudjon mindig frappánsan reagálni mindenre, ne legyenek vele kínos pillanataim, egészítsen ki jó tulajdonságaival, legyen kedves, szeressék az emberek, legyen jó lelkű, törekvő, de mindezekkel szemben álljon ki magáért, tudja mit akar, legyen sikeres és határozott, szeretetteljes de tudjon ördögien csábító, vadító is lenni ha kell ;)

kb. ennyi jutott eszembe :)

2013. nov. 28. 22:03
 10/10 anonim válasza:
3. Valaszolo magamra ismertem.
2015. febr. 6. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!