Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Nektek milyen az ideálotok?
Figyelt kérdés
Mindenki írja le,a külső és a belső tulajdonságokat.És ha gondoljátok,majd én is leírom :)2013. júl. 11. 00:30
1/17 anonim válasza:
Külsőre és belsőre is : Effy Stonem :DD
Ezt minden ilyen kérdéshez odaírom, hátha egyszer erre jár és rámír:D
2/17 anonim válasza:
Külső-nincs
Belső-ŐSZINTE, vicces, barátságos, művelt, megbízható, kicsit rumlis, magabiztos, és semmiképp se baloldali nézetű
4/17 anonim válasza:
Lusta vagyok részletezni... De már megtaláltam az ideált :P Persze nem minden tökéletes, de az sosem... ettől is érdekes lesz.
5/17 anonim válasza:
Képes legyen arra, hogy engem napi szinten elviseljen...
6/17 anonim válasza:
Belső: ami a legfontosabb az a humor és az őszinteség :)
7/17 anonim válasza:
Sok pénze van, nem gond ha felhajtva hagyom a WC ülőkét. Ha elmegyünk berúgni akkor hazacipel, és bevállalja segből szájba.
8/17 anonim válasza:
külsőre: hosszú barna haj,szép gomb szemek,jó legyen az alakja,ne legyen ku**ás de azért adjon magára mint egy normális lány!
belső: legyen kedves,aranyos,lehessen vele poénkodni,néha amikkor mélyebben is elbeszélgettünk szex terén akkor lehet perverz is,hűséges legyen,ne legyen igénytelen,és legyen mosolygós,jó kedvű
10/17 A kérdező kommentje:
kb.nekem is az,mint a nyolcasnak :)
Hát most egyenként nem fogok mindenkiére válaszolni,aki nem volt komolytalan,annak köszönöm a választ,aki meg az volt..hát na,nem tudok vele mit csinálni :D
2013. júl. 11. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!