Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Éreztetek már olyat hogy valami nem tetszett a párotokban és ez hatással volt vmire?
Tudom hogy nem valami értelmes a kérdésem ezért megpróbálom érthetően elmagyarázni.
Tegyük fel hogy van egy barátod/bnőd. Nagyon csinos meg szép meg minden, de van egy olyan tulajdonsága ami neked nagyon nem tetszik. Vagy egy olyan ruhája ami nem tetszik neked mikor rajta van.
Tegyük fel, hogy amikor az én barátomnak megnő a haja és olyan "idétlenül tud állni" akkor nem tetszik annyira. Viszont ha levágja és olyan mini lesz akkor annnyira imádom és úgy szeretem akkor "gyömöszölni" őt hogy az hihetetlen. :D
Gyömöszölés alatt azt értem, hogy szeretek együtt lenni vele, szeretem kicsit megkínozni :D (csikizni stb). Szal akkor olyan mintha mindig is imádtam volna.
De van még valami. Nem szeretem amikor nagyon világos farmert vesz fel mert az borzasztóan kövéríti. Ha sötét cuccot vesz fel akkor iszonyatosan szexi a szememben.
Amikor írom azt hogy "nem tetszik" azt nem úgy értem hogy maga a barátom nem tetszik meg hogy undorodok tőle meg hasonlók, hanem pl: ha rövid a haja és sötét cucc van rajta akkor jobban megkívánom pl. Ha hosszú a haja és világos farmerben van akkor olyan nem is tudom milyen érzés. Szeretem akkor is természetesen, de úgy érzem akkor mintha valami hiányozna és nem teljes a kapcsolat részemről. Tudom elég bonyolult és lehet én vok a hülye meg válogatós meg stb.
Amúgy az aki fülig szerelmes a párjába azt tudom hogy úgyis azt fogja írni hogy ő mindenhogy szereti a párját és ő a legtökéletesebb neki, de inkább azoktól az emberektől kérnék választ akinél már elmúlt a szerelem. Szeretik egymást, de nincs szerelem csak erős szeretet, kötődés stb. Pl azoknál akik évek óta együtt vannak pl.
Jó persze nálunk is felszokott lángolni a szerelem, de az elmúlik pár nap után. A friss kapcsolatban még lángol a szerelem :)
köszönöm a válaszokat előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!