Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit szeretne tőlem? :SS
Tehát van egy fiú és én három éve belestem mert megértő és csak vele tudok nevetni, elmondtam neki persze nem volt semmi,, maradtunk haverok és persze voltak kisebb nagyobb összeveszéseink de félévnél tovább nem tartott.
Jött a ballagás és szomorúan ballagtam. nem beszéltünk. és most ráirtam októberben és azóta folyamatosan beszélünk és több órákat kamozunk és nevetünk. megint boldog vagyok és látom hogy ő is élvezi amit csinálunk... és már máskor is kérdezték sokan hogy Ti Jártok? annyiran rossz azt mondani hogy nem.. :s mert tényleg ugy viselkedett velem általánosba és ahogyan egymást néztük. tiszta szerelem.. de mégse lett semmi.. és most kértem hogy találkozzunk, aztmondta hogy ketten ne. mondom miért? -mert hogy ő úgy nem tud senkivel se lenni és akkor ő unatkozik. kicsit pörgős de.. és.. olyan érzésem van mintha "hamarosan összejövünk" jönne. de mégis mintha ha csak haverilag közeledne. csalódtam benne nem kicsit júliusban de annak már vége. barátnőim szerit most ne felejtsemel..
Hát remélem tudtok valami tanácsot adni mert elvagyok keseredve :S
Köszönöm. : )
egy 15 lány.

Most egy vagy 15 lány, vagy 1-15 lány írt?
Komolyra fordítva a szót: barátkozni akar veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!