Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bandi1123 kérdése:
Szerintetek bejövök neki? Szeretne valamit tőlem?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy ismeretlen lánnyal egy buliban, beszélgettünk, vetten neki piát, táncoltunk, de már elég késő volt és kicsivel később mindketten elmentünk. Sajnos ezután majdnem egy hétig bizonyos okok miatt nem tudtunk beszélni egymással de most mikor facebookon beszélgettünk olyan fura volt, nem volt túl beszédes, mint általában a lányok szoktak lenni és mintha nem merne bizonyos témákba belemenni. Engem az bánt, hogy nem tudnánk vele minden nap találkozni, lehet ettől fél és próbál elzárkózni előlem? Valamit kéne neki mondanom, hogy feldobjam. Légyszi segítsetek mert nekem nagyon tetszik és a barátaim is azt mondják, hogy kár volna őt elengedni.2011. szept. 9. 22:11
1/7 anonim válasza:
Ha akar tőled valamit akkor nem zárkózik el előled.
2/7 anonim válasza:
sztem csak egy kaland voltál neki..
4/7 anonim válasza:
Figyelj, egyáltalán nem biztos, hogy bejössz neki. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szabad próbálkoznod!
5/7 A kérdező kommentje:
Épp mostemlítette, hogy szeretne velem újra találkozni ^^
2011. szept. 10. 13:31
6/7 anonim válasza:
Talán azért, mert nem emlékszik rád pontosan?^^
7/7 A kérdező kommentje:
meglehet :)
2011. szept. 10. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!