Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztam egy lánnyal, de most azt mondta, hogy nem szeretne tőlem semmit. Mit tegyek? Többi lent .
Pár évvel ezelőtt már bevallottam neki , hogy nagyon tetszik nekem , de akkor egyből lekoptatott.
Azóta jött-ment sok-sok lány , de egyik sem volt az igazi.
Nem rég találkoztam ismét vele , minden jól ment , sokat beszélgettünk (nincs barátja) és egyszer csak szó nélkül megcsókoltam. Ő azt mondta , hogy gondolkodnia kell , majd (kb. fél perccel később) 2-szer is visszacsókolt.
Utána már nem engedte , mert , hogy tisztáznia kell magában.
Most azt mondta , hogy szeret engem , de csak mint egy barátot , mint egy testvért és soha nem lesz belém szerelmes.
Nagyon összetörtem. Minek csókolt meg , hogyha nem tetszem neki ? Én megőrülök érte , nem bírok másra gondolni.
Mit tegyek ? Nagyon köszönöm a válaszokat !
Előfordul sajnos... Engem a volt barátnőm csókolt meg 3 hónappal a szakításunk után, egy baráti találkozón. Egyáltalán nem én kezdeményeztem.
Ki érti a nőket...
forr a vére de ez lányoknál sokszor így van..nem biztosak a dologban az elején belemennek, majd hirtelen rádöbbennek, hogy mégse akarják, van hogy meghátrálnak, van hogy csak a ribanc énjük előjött. nem hiszem hogy veled lenne a probléma, de kénytelen leszel elfelejteni, mert nem lesz nyitott a dologra..bár ez személyes tapasztalatbol mondom, régen én is ilyen voltam
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!