Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segíthetnék az unokates...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék az unokatesómnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok... van neki egy pasija, de már nem szereti és egy masikba szerelmes akivel járhatna is mert bele van zúgva. De a pasija ezt nem engedi mar megmondta neki hogy nem akar tőle semmit de nem hagyja békén hiába undokaskodik vele és ő nem az a fajta hogy elküldjön valakit a p...-be valaki valahogy segíteni? Nagyon szeretem őt és jobb életet akarnak neki és előre is negatív kommenteket kérlek elhagyni.... köszönöm ja és aki volt neki az le se szarta őt csak most úgy ahogy elkezdett gondoskodni vele és még csak egy ajándékot kapott azőta amiőta egyutt vannak nem is viszi őt sehová és az unokatesóm a szüleinél lakik és az a fiú kihasználja ezt mert náluk nem rózsás a helyzet otthon. Amikor elmegy oda hozzájuk akkor alig van vele remélem enny elég lesz és előre is köszi :)
2013. júl. 9. 23:54
 1/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon hibásan írtam... siettem :) ja és ezért ne irjatok kommenteket lécci... köszönöm
2013. júl. 9. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Nah ezt nem értem ?! (>.<)
2013. júl. 10. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!