Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segíthetnék Neki, hogy ne menjen el ilyen "gyorsan"?
Figyelt kérdés
A barátom (24) kb. fél órát bír az ágyban, van mikor háromnegyed, de az a maximum. Nekem meg ennél többre van szükségem, mondjuk egy óra. Hogy segíthetnék neki?
Gumi nélkül meg 10 perc, és durr.. Úgy végképp nem megy. Van valami amivel késleltethetnénk?
2013. márc. 22. 16:04
1/15 anonim válasza:
Bilincseld az ágyhoz, akkor nem fog elmenni.
2/15 A kérdező kommentje:
ha ha
2013. márc. 22. 16:06
3/15 anonim válasza:
elötte verd ki neki (orgazmusig) utána tovább birja majd
vagy csapja ki magának szex elött pár órával...
4/15 A kérdező kommentje:
már kipróbáltuk. vagyis kivertem neki csak utána már nem volt kedve hozzá...
2013. márc. 22. 16:11
5/15 anonim válasza:
Utána kell kicsit olvasgatni. Tudatossá lehet tenni a kieresztést ugyanúgy mint a vizelésnél pl. Egyébként ilyen lidokainos síkosító vagy nem tudom.
6/15 anonim válasza:
30-45 perc az NEM kevés. Inkább magadba kéne szállnod, hogy miért vagy ennyire lassú.
7/15 A kérdező kommentje:
óha de morcos valaki :D
igen? szerintem egy nőnél a fél óra egyáltalán nem sok ;)
2013. márc. 22. 16:17
8/15 anonim válasza:
Nálunk az effektív sex olyan 15-20perc, max fél óra . De előtte lehet hogy óra orál van :D Amúgy igen lidocainos síkosító, bár én biztos nem használnám mert akk elérzéstelenedik a kuki :D
10/15 anonim válasza:
Tréfálsz, vagy ez az uj rekordkisérlet a 25cm es fac kicsinek számit után? Egy átlagos menet (jo esetben!!!) 10..15 percig tart.(Persze nem itt a GYK-n, itt 3 oránál kezdödik). Ha ez neked kevés, akkor az elöjátékban kell erösiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!