Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy segíthetnék Neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segíthetnék Neki, hogy ne menjen el ilyen "gyorsan"?

Figyelt kérdés

A barátom (24) kb. fél órát bír az ágyban, van mikor háromnegyed, de az a maximum. Nekem meg ennél többre van szükségem, mondjuk egy óra. Hogy segíthetnék neki?

Gumi nélkül meg 10 perc, és durr.. Úgy végképp nem megy. Van valami amivel késleltethetnénk?

2013. márc. 22. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy baj van a barátoddal, de az nem az, hogy nem bírja. A 30 perc (hát még a 45) az nemhogy nem kevés, de egyenesen egy tiszteletre méltó eredmény. Talán hosszabb előjátékra van szükséged, vagy valahogy hangulatba kell kerülnöd.
2013. márc. 22. 16:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdés inkább az, hogy mi az szerinted amit az utolsó 15 percben megkapsz, de előtte 45 percig nem értél el?
2013. márc. 22. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem se kevés a fél, háromnegyed óra.

de ezt is könnyen ki lehet tolni egy bő negyed órás ujjazós előjátékkal

2013. márc. 22. 16:37
 14/15 A kérdező kommentje:

"Tréfálsz, vagy ez az uj rekordkisérlet a 25cm es fac kicsinek számit után? Egy átlagos menet (jo esetben!!!) 10..15 percig tart.(Persze nem itt a GYK-n, itt 3 oránál kezdödik). Ha ez neked kevés, akkor az elöjátékban kell erösiteni."

Miért hozol fel teljesen mást? Nem ez volt a kérdés..-.-

Ha nálad egy menet 10-15 perces akkor biztos szeretnek a nők. Én most nem a méretről (ami teljesen jó, kb. 15 cm) beszéltem. Értetlen meg ne legyél, kérlek.

Az előjátékos válaszolóknak köszi. Jó látni, hogy aki még segít embertársainak. Puszi Nektek.

2013. márc. 22. 16:49
 15/15 LeftBehind ***** válasza:
A fél lábam adnám,ha biztosra vehetném,hogy fél óráig bírom. Inkább toljátok ki az előjátékot ameddig bírjátok,a srácnak meg üzenem,hogy minden elismerésem.
2013. márc. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!