Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segíthetnék Neki, hogy ne menjen el ilyen "gyorsan"?
A barátom (24) kb. fél órát bír az ágyban, van mikor háromnegyed, de az a maximum. Nekem meg ennél többre van szükségem, mondjuk egy óra. Hogy segíthetnék neki?
Gumi nélkül meg 10 perc, és durr.. Úgy végképp nem megy. Van valami amivel késleltethetnénk?
szerintem se kevés a fél, háromnegyed óra.
de ezt is könnyen ki lehet tolni egy bő negyed órás ujjazós előjátékkal
"Tréfálsz, vagy ez az uj rekordkisérlet a 25cm es fac kicsinek számit után? Egy átlagos menet (jo esetben!!!) 10..15 percig tart.(Persze nem itt a GYK-n, itt 3 oránál kezdödik). Ha ez neked kevés, akkor az elöjátékban kell erösiteni."
Miért hozol fel teljesen mást? Nem ez volt a kérdés..-.-
Ha nálad egy menet 10-15 perces akkor biztos szeretnek a nők. Én most nem a méretről (ami teljesen jó, kb. 15 cm) beszéltem. Értetlen meg ne legyél, kérlek.
Az előjátékos válaszolóknak köszi. Jó látni, hogy aki még segít embertársainak. Puszi Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!