Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon megcsal? Vagy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal? Vagy miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal 3 éve vagyunk együtt és már 1 éve együtt is élünk.Én 21 éves vagyok,ő 25.Náluk élünk.Anyós,a párom,a párom húga és én.

Az első idő csodálatos volt,de mióta összeköltöztünk azóta egyre jobban romlik a viszonyunk.Legalábbis szerintem,mert ő mindig azt mondja,hogy nincsen semmi probléma.

A legnagyobb bajom a szex.Ugye a férfiakról sokan mondják,hogy szexmániások.Na kb. fél év együttélés után mi eljutottunk arra a pontra,hogy heti vagy kétheti 1 alkalommal vagyunk együtt.Én igényelném többször,kezdeményezek is,de vagy leráz,hogy "fáj a feje" vagy "álmos" (mintha ő lenne a nő) vagy annyira közömbösen viselkedik,hogy elmegy az egésztől a kedvem.

Amikor hazautazom a szüleimhez és visszajövök,akkor kezdeményez csak ő.Akkor a szex is olyan,mint régen.Egyébként addig tart,amíg ő el nem megy és iszonyatosan önző is.Orálisan is és egyébként is.

Már a fanszőrzetét sem tartja karban,pedig 3 hónapja mondom neki,hogy ez így gusztustalan.Persze én legyek mindig babapopsi,üde meg friss.Ami evidens,de szerintem ennek kölcsönösnek kellene lennie.

Elég sokat dolgozik,klímaszerelő és a kisfőnökével járják pest megyét autóval.Érte is jön kocsival és a ház előtt is teszi le.Nem gondolnám,hogy megcsal,de már erre is gyanakodtam,mert nem tudom ezt hova tenni.

Bármikor beszélni próbálok vele elvicceli,és eltereli a szót.

Régebben ígérgetett,hogy összeszedi magát,de semmi...

Szerintetek mi ez??

Arra is gondoltam,hogy egyszerűen rám unt,de ezt teljesen tagadja.És meg is állapodtunk még a kapcsolatunk elején,hogy megcsalni nem fogjuk a másikat,inkább szakítunk stb.

Köszönöm az ötleteket

2013. júl. 9. 20:56
 1/3 Sudribunkó ***** válasza:
Vagy elhidegült (de fél a szakítástól), vagy tényleg félrekufircol. Csald meg te is!
2013. júl. 9. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

az ilyen válasznak mi értelme?! tuskó.

Hát fogalmam sincs, hasonló helyzetben vagyok, én is a megcsalásra tippelek, és én nem érzem a párom őszintének. Fogalmam sincs. Próbálkozz, legyél kedves, szexi stb. Beszélj vele komolyan, csináljatok közös programokat. sok sikert.:) L/19

2013. júl. 9. 22:46
 3/3 A kérdező kommentje:
A programok részével nincs gond,tökéletes a kapcsolatunk,ezt az egyet leszámítva....És ideje nem lenne megcsalni,annyit dolgozik :S Szerintem kicsit rám unt.
2013. júl. 10. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!