Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En reagalom tul a feltekenykedest? Picit hosszu
A parom egy netes jatekba megismerkedett egy novel, akivel eleg felreertheto modon beszelgetnek..szivek egymasnak, a no cuppog-puszikat kuld, es titkolozik mert torli az elozmenyeket. Azt mondja en reagalom tul mert en is beszelek ferfiakkal-na igen, de nem ilyen temaba, stilusba, meg kb havi egyszer akkor is azt panaszolom el hogy hogy elhanyagol a parom meg a mostani helyzetet-es ezt o is tudja! Ma meguntam, mondtam a no vagy en...irt a nonek hogy ne folytassak mert en tobbet erek bla bla...de azota is flegma...majd elbogi magat h persze nekem mindent lehet, es fenyeget hogy csak azert se fog a kedvembe jarni.
Azt kifelejtettem h mikor kiderult a tema es eloszor veszekedtem vele fel is pofozott. es mondta hogy takarodjak...oda.
en vagyok tul feltekeny? 21l
Szerintem nem te reagálod túl, hanem tök gáz amit csinál. Azért nekem az is furcsa, hogy te is panaszkodsz rá más pasiknak.
Az a pofon meg... Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy egy ilyen pasi mellett lehorgonyozz.
nem reagálod túl.egyértelműen flörtölnek!
az olvasottak alapján azt mondom:menekülj ebből a kapcsolatból!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!