Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék jobban?

Figyelt kérdés
A barátom kiutazott külföldre két hétre. Ez az első teljes napom nélküle. Ő nagyon jól érzi magát, én pedig depressziós vagyok (nem csak ma, az elmúlt hónapokban), és rettenetesen rossz napom volt, úgyhogy most teljesen ki vagyok borulva. Az időeltolódás miatt csak holnap tudunk beszélni. Nem akarok neki fájdalmat okozni azzal, hogy tudatom vele, hogy rosszul vagyok, mert az egész út alatt bűntudata lenne és rosszul érezné magát. Másrészt viszont dühös vagyok rá, mert egész nap nem írt, hogy megérkezett, és halálra aggódtam magam. Mit tegyek, hogy jobb legyen?
2013. júl. 9. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Vond el a figyelmed egy baráttal
2013. júl. 9. 16:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Az összes barátom külföldön nyaral, vagy szintén külföldön dolgozik a nyár alatt. Most, hogy a barátom kiment, egyedül maradtam itthon a családommal, de ők vajmi keveset törődnek velem. Ezért jöttem ide.
2013. júl. 9. 17:00
 3/7 Gabrika válasza:
Keress valami nyári tábort,esetleg chatelj,barátkozz,vagy sportolj.Ha viszont továbbra sem ír neked akkor én a helyedben kezdenék rosszat sejteni,most nem akarok izé lenni...:$
2013. júl. 9. 17:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt reméltem, itt tudok beszélni valakivel, aki nem akar leitatni és lefeküdni velem.

Már írt. Csak egész nap áramszünet volt felújítás miatt (nekem pedig senki sem szólt előre), így csak kora reggel tudtam megnézni az üzeneteket, akkor pedig nem volt még semmi.

2013. júl. 9. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos van valami hobbid, csinálj valami hasznosat. Én például hasonló helyzetben nekiállok és varrok magamnak egy szép ruhát, mert az kettős haszon.
2013. júl. 9. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el lovagolni.
2013. júl. 9. 17:17
 7/7 Gabrika válasza:

Arra gondoltál,hogy srácokkal beszélgetnél vagy akár lányokkal is? Nekem régebben voltak barátaim akikkel csak interneten keresztül tartottuk a kapcsolatot és egész jól elbeszélgettünk mindig.Ráadásul voltam már hasonló helyzetben mint te,többször is....lehet,hogy megértenénk egymást,ha esetleg beszélgetnél valamikor :)

16 /L

2013. júl. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!