Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. De néha úgy érzem hogy jobban örülnék ha más lánnyal lehetnék! Vagy más lányra gondolok. Miért van ez? Szeretem a lány, és ő is szeret engem!
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 16:49
2/6 anonim válasza:
fiatal vagy még, ezért érdeklődsz mások iránt
3/6 anonim válasza:
Hát ha ilyen rövid idő után más lány után vágyakozol-nem akarlak elszomorítani,de- szerintem nem sokáig fog már tartani...
4/6 anonim válasza:
szereted de nem rajongsz érte
szereted de nem vagy szerelmes belé
szereted de tuti hogy nem ő az igazi
szereted de hiányzik valami a kapcsolatotokból
szereted de annyira nem hiányozna ha nem lenne veled
folytassam még?
5/6 A kérdező kommentje:
ne folytasd értem. hát igazatok van.de hiányozna:Scsak nem tudom mit csináljak most:Smert ha most szakitok vele a lány miatt aki tetszik akkor az a lány meg egy olyan miatt fog elhagyni akit szeret!:S
2010. jan. 19. 15:15
6/6 anonim válasza:
inkább azt a kérdést fogalmazd meg magadban h milyen áron szereszted meg? Mért örülnél nem elég jó neked?
hát.. akk te nem szereted tejes szivedből, jobb ha megmondod az őszintét neki és megpróbáljátok külön és ha ugy érzed h csak ő kell akk pedig próbáld vissza szerezni a szerelmét de nem lezs könnyű!! nme egy játék baba akit ugy dobálsz ahogyan szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!