Mitől lehetnék lelkileg jobban?
Figyelt kérdés
Ezelőtt több évvel nagyon rosszul voltam lelkileg. Sok minden bántott, nagy gondjaim voltak. Aztán megismertem a jelenlegi páromat ami akkora boldogságot hozott az életembe, hogy semmim sem fájt. Jól éreztem magam. Így 4 év elteltével úgy érzem, megint olyan bánatos vagyok mint régen és szükségem lenne újra egy olyan nagy boldogság löketre, mint amikor megismertem a páromat. Szerintetek mit kellene tennem, mi lehetne ez a pozitív változás az életemben? (egyébként sok pozitív könyvet olvasok, de most valahogy azok sem segítenek, valami nagyobb történés kellene. elmentem dokihoz is párszor, de az sem hozott tartós eredményt)2013. júl. 8. 16:50
1/1 anonim válasza:
gondoltál már házi kedvencre? :))) Kiskutya, cica? Akármi. Nagyon aranyosak. :) szerintem az segítene. Vagy esetleg elmenni nyáron nyaralni. Csak nem otthon punnyadni, mondjuk a túrázás is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!