Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megismernétek egy ilyen pasit, csajok?
20-on éves, diplomás, jószívű, őszinte, átlagos kinézetű, jólöltözött.
Nem volt még munkája, barátnője, nincs szakértelme, nagyképű.
Nem bírom a nagyképű férfiakat és nem is jönnék össze ilyennel.
A diplomától meg nem lesz senki intelligens, szóval ez nem garantál semmit.
23
Hogy érted azt, hogy nagyképű vagy?
Sokra tartod magad?Ha igen miért?
A tanult és tanulatlan emberek közötti ellentét örök marad sajnos.(az iskolázottságra gondolok a tanult-tanultlan szavakkal,és nem a logikára vagy a józan észre mivel azt tanulni szinte képtelenség)Az a baj hogy a diplomás ember a primitív k*csögnek gondolja a kevésbé iskolázott embertársát,míg a másik pedig sznob b*zi.Pedig nagyon nem így kéne csinálni de hát ez a világ rendje.
Neked pedig kérdező:Tényleg őszinte lehetsz ha beismered a nagyképűséged.Nem rossz dolog az őszinteség de azzal is csínyán kell bánni.Ja igen és nehogy csak azért mond/gondold magad nagyképűnek mert úgy gondolod hogy ez menő és bejön a csajoknak.Mert valóban a nagyképű pasik egy ideig tényleg izgalmasak,de csak azok akiken 100%-ig látszik hogy nem játszák meg és tényleg ennyire magabiztosak.Hozzád szerintem egy ugyanilyen lány való,aki visszaszól és nem teketóriázik.
És sok sikert a munka kereséssel.:)
Hát ez nagyon unszimpatikus felfogás, hisz ismeretlenül rögtön semmibe nézni valakit nagy butaság.
Én sem imádom az embereket és nehéz a bizalmamba férkőzni, de nem gondolom, hogy jobb lennék másnál.
De nem akarlak győzködni, csak leírtam, hogy emiatt sem szívesen ismerkednék ilyen férfiakkal(emberekkel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!