Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
A bnőmmel szünetelünk... múltkor is volt már, de 1 napnál tovább nem tartott. Most ugyanez van, de már 1 napja tart és nemtudom, h csörgessem-e, mert a múltkor nem csörgettem és a szememre hányta, h nem volt megtiltva... szerintetek megcsörgessem vagy hagyjam a francba és várjam a \\\'csodát\\\'? :S2009. okt. 17. 19:51
1/7 anonim 

válasza:

Ha szeretnél vele lenni akkor mi tart vissza, hogy felhívd? Ha meg nem akarsz már tőle semmit akkor meg azt mondd meg neki, hogy ne várjon rád.
2/7 anonim 

válasza:

Csoda ritkán jön el.Miért vannak ezek az 1 napos szünetek? ennek sem lehet sok értelme,egyszerűbb lenne ha leülnétek megbeszélni hogy mi a baj nem pedig ez a gyerekes viselkedés hogy 1 napos szünet..stb
3/7 anonim 

válasza:

Ja és még azt is tisztázni kellene miért van szükségetek szünetre.
4/7 A kérdező kommentje:
ő találta ki a szünetet, és aztán ő is keresett.. beszélgetni vele nem nagyon lehet, mert mindenre figyel csak arra nem amire kéne... megmondtam neki h jobban kéne törődnie velem, stb., aztán összevesztünk, és azt mondta h át kell gondolnia h mit érez.. :S ez a szitu :(
2009. okt. 17. 20:09
5/7 anonim 

válasza:

miért jársz vele, ha nem figyel oda rád és nem lehet vele beszélgetni?...
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem mit tegyél?
Menj el bulizni!
Szerintem ez a jó válasz.
7/7 A kérdező kommentje:
azért mert szeretem :( nagyon is...
tudom h én vagyok a szar, de nem bírok elmenni bulizni :S tökre szar kedvem van :(
2009. okt. 17. 21:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!