Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam visszanyerni a bizalmat?
A baratnommel majdnem masfel eve egyutt vagyunk. A kapcsolatunk folyaman, sok nezetelteresunk volt, de regebben mindig megmondta, hogy mi baja van velem, s hogy min kellene valtoztassak. Az elmult idoben ehhez kepest ha valami gondja van velem, nem szol egy szot sem, csak hallgat, s ha faggatni kezdem megjobban megmakacsolja magat, s egyre mergesebb lesz. A multkoraban is ezen vesztunk nagyon ossze, hogy nem volt turelmem kivarni, es erre meg jol osszeszidtam, s elhordtam mindennek, ami eszembe jutott. Persze o erre nagyon megsertodott, s azt mondta, hogy innen arrafele nincs mit targyaljunk, de aztan nagy nehezen megbocsajtott.
A kerdesemre, hogy miert nem hajlando elmondani, hogy mi bantja, azt valaszolta, hogy megunta azt, hogyha ideges vagyok, mindig fehanytorgatom neki azt, amit mondott, illetve azt, hogy ezert veszekszem vele. Tudom, hogy turelmesebb kene legyek, de megprobalom visszafogni magam, viszont azt is szeretnem, hogy o ujra megnyiljon. Mit tegyek? 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!