Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire csúnya lennék hogy nem kellek még a légynek sem?
Figyelt kérdés
18 éves vagy, lány, és még semmilyen kontaktusom nem volt semmilyen pasival soha....most tényleg ennyire csúnya lennék?vagy béna vagy mi? kérlek normális válaszokat...
és esetleg privátban kép....amire véleményt szeretnék...
2013. júl. 7. 23:20
32/53 anonim válasza:
Szerintem nincs veled semmi baj. Szépnek mondanálak. Csúnya semmiképp sem vagy!
33/53 A kérdező kommentje:
hát azt egyikük sem írta hogy csúnya vagyok...
2013. júl. 8. 00:13
34/53 anonim válasza:
Nekem miért nem küldesz? Marha kíváncsi vagyok :)
35/53 anonim válasza:
Csinos lányról kaptam képeket :)
Sztem csak önbizalomból van kevés, azt nem osztogatnak a szépség mellé, azt szerezni kell :)
36/53 A kérdező kommentje:
hát abból tényleg nincs sok...de nincs akitől kapjak...
2013. júl. 8. 00:41
37/53 anonim válasza:
Nem baj megoldjuk, sokan vagyunk, segítünk. :)
38/53 anonim válasza:
Én nem láttam a képed de nyugi nincs olyan lány aki v kinek ne tetszene :)
39/53 PéterPálka válasza:
Küldj képet privátba, egy tárgyilagos véleményért. Írd meg azt is hogy mi az érdeklődési köröd, mivel töltöd a napjaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!