Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire csúnya lennék hogy nem kellek még a légynek sem?
Figyelt kérdés
18 éves vagy, lány, és még semmilyen kontaktusom nem volt semmilyen pasival soha....most tényleg ennyire csúnya lennék?vagy béna vagy mi? kérlek normális válaszokat...
és esetleg privátban kép....amire véleményt szeretnék...
2013. júl. 7. 23:20
14/53 A kérdező kommentje:
e-mailt adjatok légyszi oda küldök képet!
2013. júl. 7. 23:25
15/53 anonim válasza:
én válaszolok őszintén,ha küldessz képet.
16/53 anonim válasza:
Komolyan itt szeretnél választ kapni rá? Itt még egy vak is azt mondaná, hogy csinos vagy :)
De ha küldesz képet, én is megmondom, hogy mi lehet a baj.
17/53 anonim válasza:
Szerintem senki sem lesz olyan hülye, hogy kiírja ide az email címét neked. Ott a "Privát üzenet" gomb, arra nyomva tudsz küldeni bárkinek az oldalon üzenetet.
20/53 anonim válasza:
dagi vagy és középszerű, nem vagy elég ismert hogy rádmozduljanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!