Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes nők? Könyörgöm! Gyakoris nyivákbanda, miért nem lehet felfogni (több lent)?
NA MOST EZT ÚGY KEZDENEM, HOGY NE VEGYE MINDEGYIK HÍMNEMŰ GYAKORIS MAGÁRA, CSAK AKI A KÖVETKEZŐT HISZI:
Van egy része a férfi felhasználóknak, akiknek minden kommentjéből, nyíltan, velősen meg van fogalmazva: a nő, akinek számít a külső is, felszínes.
De könyörgöm, szerintem nektek is fontos a partner külseje olyan szinten, hogy vonzódni tudj hozzá, és HIGYJÉTEK EL, nem csak az Adoniszokhoz vonzódunk, de a külső is ugyanolyan fontos, mint a belső(számomra 50-50%).
És szerintem Ti is szeretnétek olyan lányt, akihez külsőre vonzódni tudtok.
Tehát, ha számít a külső is, az nem felszínesség...Egy igénytelen csajszival Ti sem szívesen állnátok le.
"suskával"
"legyen félretettje"
hmm nemszámít azanyagi, áhh semmit, de legyen kocsi a segged alatt, legyen félretette, és emgvegye neked a 20 ezres táskát.
bocsi de a szóhasználat, és a foglamazásmód nemklappol a kérdés komolyságához.
Igen, a lányok undorodnak az alacsony férfiaktól, a kövérektől, a soványaktól, a kopaszoktól, a vörösöktől, a szőkéktől, a szemüvegesektől, a nagyon világos bőrszínűektől, attól, akinek kicsi a farka, a nem sportosaktól, a túl sportosaktól...
Aztán érdekes, az utcán mégis azt látom, hogy ezeknek a felsoroltaknak mindnek van barátnője, csak egy fajtának nincs: aki csak nyavajogni tud. Függetlenül a testmagasságtól, hajszíntől, akármitől. Az az egyetlen dolog, amitől tényleg undorodnak a csajok is (és egyébként a fiúk is egy lányban).
"hmm nemszámít azanyagi, áhh semmit, de legyen kocsi a segged alatt, legyen félretette, és emgvegye neked a 20 ezres táskát. "
Én nő vagyok, és én szeretnék kocsit tenni a saját seggem alá egyszer, és én szeretnék magamnak táskát venni. Na erre mit lépsz, te kis általánosító mazsola? :)
" Persze, ha a kacsa nem tud úszni, a víz a hülye"
100%-osan egyetértek!
Ezt a mondást Anas, egy tényleg nagyon-nagyon kedves, és értelmes női felhasználó is alkalmazta már, de alig fogta fel a kedves kérdés feltevője..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!