Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felszínes nők? Könyörgöm!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes nők? Könyörgöm! Gyakoris nyivákbanda, miért nem lehet felfogni (több lent)?

Figyelt kérdés

NA MOST EZT ÚGY KEZDENEM, HOGY NE VEGYE MINDEGYIK HÍMNEMŰ GYAKORIS MAGÁRA, CSAK AKI A KÖVETKEZŐT HISZI:

Van egy része a férfi felhasználóknak, akiknek minden kommentjéből, nyíltan, velősen meg van fogalmazva: a nő, akinek számít a külső is, felszínes.

De könyörgöm, szerintem nektek is fontos a partner külseje olyan szinten, hogy vonzódni tudj hozzá, és HIGYJÉTEK EL, nem csak az Adoniszokhoz vonzódunk, de a külső is ugyanolyan fontos, mint a belső(számomra 50-50%).

És szerintem Ti is szeretnétek olyan lányt, akihez külsőre vonzódni tudtok.

Tehát, ha számít a külső is, az nem felszínesség...Egy igénytelen csajszival Ti sem szívesen állnátok le.

2013. júl. 7. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:
Én szeretnék jó csaj lenni, nem tudom, vagyok-e valaki szerint is az, mert elég fiatal vagyok, eldobjátok magatokat, ha megtudjátok mennyi, és nem is hinném, hogy egy picit is megpróbálna a célközönség megérteni, ha tudná...
2013. júl. 7. 21:19
 22/81 A kérdező kommentje:
Drága jó 64%-os, ki a fene mondta, hogy az vagy az ALACSONYSÁGTÓL??
2013. júl. 7. 21:20
 23/81 A kérdező kommentje:
20-as, igen, Én is így szerettem volna fogalmazni az anyagiakkal kapcsolatban..
2013. júl. 7. 21:21
 24/81 anonim ***** válasza:

"Hadd kérdezzem meg, hogy általad milyen kategóriába sorolt nőkkel kezdtél? Plázacica? Ne csodálkozz, ha helyesen tippelek hogy nekik valóban.."

A plázacica az egyetlen kategória, akiknél nem próbálkoztam. A legnormálisabb lányok is mind visszautasítottak a külsőm miatt.

Egyébként az alacsony férfiaktól valóban undorodnak a nők.

2013. júl. 7. 21:24
 25/81 LeftBehind ***** válasza:
36%
18. Jaj,de imádom ezt a "kisugárzás" témát :D Tényleg.... Majd elnézek Csernobilba és lesz kisugárzásom! Magyarázd már el nekem,hogy ha valakinek eddig pofonokból állt az élete,az hogy lesz a megtestesült pozitivitás? Mert ezek szerint nem elég,ha az adott lánnyal kedves vagy de látja rajtad hogy megcsapott már az élet. Nektek mindig valami tökéletes kell. Tökmind1,hogy az a külseje vagy a belseje,de annak tip-top kifejlődöttnek és tökéletesnek kell lennie. Segíteni neki,hogy jobb legyen valamiben,esetleg melléállni az már smafu mert akkor energiát kéne beleölnötök....na te jó ég,mit én leírtam,készülhetek a felnégyelésemre!
2013. júl. 7. 21:26
 26/81 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Én szerintem ezeket a válaszokat és kérdéseket egy és ugyanazon user írja ki. Meg lehet figyelni, hogy ugyanúgy fogalmaz...
 27/81 A kérdező kommentje:

Nem igaz, a környezetemben ilyen nem fordul elő!

Honnan vetted ezt? Te komolyan azt hiszed, hogy egy alacsony férfitól hányingerem van? Nagyon IQ huszár lehetsz..Küldj egy képet, őszinte véleményt kapsz, esetleg tanáccsal is, ha szükséges. Ha akarod..

28/81 A kérdező kommentje:
Erről, lány vagyok, ez az első kérdésem a témakörben ezzel kapcsolatban. Ha gondolod, bizonyítom..
2013. júl. 7. 21:27
 29/81 A kérdező kommentje:
A fogalmazási stílusom pedig átlagos. Ennyi.
2013. júl. 7. 21:27
 30/81 anonim ***** válasza:
Én egy mási 55%-os válaszoló vagyok, és én se próbálkoztam soha se modelleknél, sem pedig plázacicáknál, engem is átlag csajok utasítottak vissza, volt köztük teltebb is!
2013. júl. 7. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!