Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért van egyre több olyan nő, aki eltartatná magát, kihasználná a pasit, ha jól keres?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Itt rendesen leszólták a normális válaszolókat,hogy ha a nő kevesebbet keres,és elmegy a pénze rezsire,ki fogja venni neki a sminket,ruhákat...stb?
Meg hogy normális e hogy ha a pasi többet keres,ugyanannyit fizet a rezsibe!
Szerintem normális!
Attól hogy több pénze van,nem kell fejős tehénnek nézni!
Ez tényleg jogos?
ma 17:27
igaz,csak az a baj,hogy pl a linkelt kérdésben a nők 80%-a nem így gondolja,le is lett pontozva mindenki.....
Én nő vagyok, abban a szakmában ahol én dolgozok nem keres többet egy férfi, pozíció függő a fizetés nem nem függő (IT helpdesk)
Nem keresek rosszul általában többet keresek mint a pasik akikkel jártam ( 250.000 ft körül) ,és ennek pont az ellenkezőjét éltem meg, a pasik elvárták volna tőlem hogy fizessek nagyobb részt a rezsiből vegyem a kaját, plussz takarítsak-mossak-főzzek...szóval szerintem le kellene állni ezzel a nő kihasznál dologgal, mert bőven van példa a pasik között is aki ugyanezt csinálja.......
"szóval szerintem le kellene állni ezzel a nő kihasznál dologgal, mert bőven van példa a pasik között is aki ugyanezt csinálja......"
Én miért nem látok ilyet....???
Hát azt nem tudom nekem volt ilyen pasim sajnos nem is egy :(
de most már én is óvatosabb vagyok
akkor dobtam mikor kifejtette hogy én nyugodtan megcsinálhatok mindent mert egy irodában parádézni nyolc és fél órát az nem fárasztó munka....mondta ezt ő aki 6 órában dolgozott adminisztrációban kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!