Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért van egyre több olyan nő, aki eltartatná magát, kihasználná a pasit, ha jól keres?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Itt rendesen leszólták a normális válaszolókat,hogy ha a nő kevesebbet keres,és elmegy a pénze rezsire,ki fogja venni neki a sminket,ruhákat...stb?
Meg hogy normális e hogy ha a pasi többet keres,ugyanannyit fizet a rezsibe!
Szerintem normális!
Attól hogy több pénze van,nem kell fejős tehénnek nézni!
Ez tényleg jogos?
Ókor óta az a szokás hogy a férfi tartja és gondoskodik a családján...
A nők otthon megcsinálják a házimunkát és gyereket nevelnek...
Csak a feministák kivívták nők egyenlőek legyen a férfiakkal (evvel nincsen gond) ezért dolgozniuk kell a nőknek is igen egy nő nem fog ugyan olyan végzettséggel annyit keresni mint egy férfi...
Mert lusta qurvàk
De töllem màr egy gombóc fagyit nem kaptok!
ma 15:34
Ja te hát szerinted normális ha a pasi többet keres,akkor fizessen is többet,és a nő extra igényeit is elégítse szépen ki!
Értelek.....tényleg nem a lovagi korban élünk már amúgy,ahol a férfi az állatokat hajtotta a szántáshoz,a nő meg mosott,főzött,satöbbi de ezt ők követelték ki.....akkor ilyenkor mi a baj?
Jaja, persze.
Közös kassza.
Általában a nők addig akarnak közös kasszát míg ők keresik a kevesebbet.
Mindegy, mindig is büdös volt nekik a munka.
Ha két ember együtt él, az a minimum, hogy közös a kassza. vagy talán a hűtőben is szeparálják a kajákat? Ez az én kenyerem, drágám, az a tiéd. Ez még a lakótársak között sincs így (már a kenyér, cukor, só, liszt). A pipere meg luxuskozmetika persze mindenkinek a maga dolga, de ha két ember együtt él, van, ami közös.
És kedves kérdező: te néznéd, ha a csajod annyit keres, hogy az egész elmegy a rezsire, hogy utána nem marad pénze kajára, hogy kopogjon a szeme? Vannak árnyalatok a totális kihasználás és a segítség között. Legalábbis felénk.
"Így ha tőled pénzt kér a párod akkor te egy büdös paraszt vagy ha fejős tehénnek érzed magad! Ugyan is az ember a családjának él! A pénz csak egy szükséges rossz az életben, nem szabad hogy akörül forogjon az élet!"
Nem nézem annak,te elvileg egyenlőség van,tehát ha ő keresne többet,akkor szted a jogos elvárás,h kicsim!
te többet keresel,légyszi vedd meg nekem a 5-10 ezer forintos tisztálkodó szereket,és ruha is kéne!mert nekem erre már nem jut!
persze hogyne!!!!
megkapná a érj h mit képzel magáról
Istenem,de álszentek a nők!!!
ja meg ha többet keresel,fizess többet is légyszi!!!
Ma már a legtöbb helyen nem nézik, hogy milyen nemű a munkavállaló a fizetés megállításánál ( [link]
A legtöbb esetben egy buta kifogás a nők részéről ez. Mint ahogyan a férfiak részéről, hogy "nem főzök, nem vigyázok a gyerekre, nem mosok, mert az asszony jobban ért hozzá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!