Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Miért van egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért van egyre több olyan nő, aki eltartatná magát, kihasználná a pasit, ha jól keres?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Itt rendesen leszólták a normális válaszolókat,hogy ha a nő kevesebbet keres,és elmegy a pénze rezsire,ki fogja venni neki a sminket,ruhákat...stb?

Meg hogy normális e hogy ha a pasi többet keres,ugyanannyit fizet a rezsibe!

Szerintem normális!

Attól hogy több pénze van,nem kell fejős tehénnek nézni!

Ez tényleg jogos?

2013. júl. 7. 15:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Ókor óta az a szokás hogy a férfi tartja és gondoskodik a családján...

A nők otthon megcsinálják a házimunkát és gyereket nevelnek...

Csak a feministák kivívták nők egyenlőek legyen a férfiakkal (evvel nincsen gond) ezért dolgozniuk kell a nőknek is igen egy nő nem fog ugyan olyan végzettséggel annyit keresni mint egy férfi...

2013. júl. 7. 15:34
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Mert lusta qurvàk

De töllem màr egy gombóc fagyit nem kaptok!

2013. júl. 7. 15:35
 3/19 A kérdező kommentje:

ma 15:34

Ja te hát szerinted normális ha a pasi többet keres,akkor fizessen is többet,és a nő extra igényeit is elégítse szépen ki!

Értelek.....tényleg nem a lovagi korban élünk már amúgy,ahol a férfi az állatokat hajtotta a szántáshoz,a nő meg mosott,főzött,satöbbi de ezt ők követelték ki.....akkor ilyenkor mi a baj?

2013. júl. 7. 15:39
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha már valakivel együtt élsz akkor szerintem nincs olyan hogy te ennyit keresel én meg annyit! A normális dolog a közös kassza! Egy nő ha nem dolgozik akkor nehezebb kifizetni a rezsit meg a megélést, de ha otthon vannak mondjuk a gyerekek akkor az a normális ha az anyuk velük van és otthon vezeti a háztartást! És akkor gondolkozzunk! Ha vannak gyerekek akkor ők a te családod, Így ha tőled pénzt kér a párod akkor te egy büdös paraszt vagy ha fejős tehénnek érzed magad! Ugyan is az ember a családjának él! A pénz csak egy szükséges rossz az életben, nem szabad hogy akörül forogjon az élet!
2013. júl. 7. 15:44
 5/19 anonim ***** válasza:

Jaja, persze.

Közös kassza.

Általában a nők addig akarnak közös kasszát míg ők keresik a kevesebbet.

Mindegy, mindig is büdös volt nekik a munka.

2013. júl. 7. 15:50
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Szép kis férjek lesztek ilyen hozzáállással! : /
2013. júl. 7. 15:54
 7/19 anonim ***** válasza:

Ha két ember együtt él, az a minimum, hogy közös a kassza. vagy talán a hűtőben is szeparálják a kajákat? Ez az én kenyerem, drágám, az a tiéd. Ez még a lakótársak között sincs így (már a kenyér, cukor, só, liszt). A pipere meg luxuskozmetika persze mindenkinek a maga dolga, de ha két ember együtt él, van, ami közös.

És kedves kérdező: te néznéd, ha a csajod annyit keres, hogy az egész elmegy a rezsire, hogy utána nem marad pénze kajára, hogy kopogjon a szeme? Vannak árnyalatok a totális kihasználás és a segítség között. Legalábbis felénk.

2013. júl. 7. 15:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Abban az esetben korrekt, ha a nő elvégzi a házimunkát is mellette, azaz főz, mos, takarít, ilyesmi. Ilyenkor jogos, hogy a pasi, aki a munkahelyén többet dolgozik, és többet keres, nagyobb aránnyal száll be a közös költségekbe. A probléma ott kezdődik, amikor a túlzottan is emancipált nő kijelenti, hogy a munkából hazaérve otthon már nem hajlandó semmilyen munkát elvégezni, csinálja meg a pasi magának azt is... Azért ez már vicc szerintem... Vagy tessék ugyanannyit keresni, mint a pasik, és anyagilag ugyanannyival beszállni, vagy legalább a házimunkát elvállalni mellette.
2013. júl. 7. 15:59
 9/19 A kérdező kommentje:

"Így ha tőled pénzt kér a párod akkor te egy büdös paraszt vagy ha fejős tehénnek érzed magad! Ugyan is az ember a családjának él! A pénz csak egy szükséges rossz az életben, nem szabad hogy akörül forogjon az élet!"

Nem nézem annak,te elvileg egyenlőség van,tehát ha ő keresne többet,akkor szted a jogos elvárás,h kicsim!

te többet keresel,légyszi vedd meg nekem a 5-10 ezer forintos tisztálkodó szereket,és ruha is kéne!mert nekem erre már nem jut!

persze hogyne!!!!

megkapná a érj h mit képzel magáról

Istenem,de álszentek a nők!!!

ja meg ha többet keresel,fizess többet is légyszi!!!

2013. júl. 7. 16:03
 10/19 anonim ***** válasza:

Ma már a legtöbb helyen nem nézik, hogy milyen nemű a munkavállaló a fizetés megállításánál ( [link]

A legtöbb esetben egy buta kifogás a nők részéről ez. Mint ahogyan a férfiak részéről, hogy "nem főzök, nem vigyázok a gyerekre, nem mosok, mert az asszony jobban ért hozzá".

2013. júl. 7. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!