Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a férfiak?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a férfiak, akikből nem veszett még ki a romantika, és képesek udvarolni egy nőnek? Úgy veszem észre,hogy a velem egykorúak hamar feladják, és inkább a "könnyebb utat" választják. Az idősebbek pedig családot alapítottak már, vagy a sok csalódás miatt nem mernek nyitni. Hol vannak a céltudatos férfiak?

2013. júl. 7. 12:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, aki manapság egy mocskos bunkó, az a nyerő! Mert ő olyan férfias, tudod...

Minek udvaroljon olyan, aki "öt perc alatt megb...szom ezt a nőt!"

2013. júl. 7. 12:36
 22/42 A kérdező kommentje:
Az eredeti kérdés nem az én romantikusságomhoz kapcsolódik. :) Le szeretnék szögezni,hogy nem bántás céljából tettem fel a kérdést. Előre is bocsánat annak, aki magára vette.
2013. júl. 7. 12:36
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Mit értetek a romantikán, udvarláson? Ha elkezded mondani egy nőnek, hogy milyen csinos, milyen szép a szeme, stb., akkor már azt hiszi, hogy te csak azt akarod. Végső soron úgyis csak a külsőtől függ. Ha nem tetszel neki, akkor is elküld, ha udvarolsz. Ha meg nem, teljesen mindegy, hogy szépeket mondasz neki vagy nem. Ha nem vagy túlságosan tahó, nyert ügyed van nála.
2013. júl. 7. 12:37
 24/42 Akszidentális Errőr ***** válasza:
100%

Miben nyilvánul meg a céltudatosság?

Tudod, sok nő azt hiszi, hogy ő egy trófea. Egy nyeremény, akivel majd megajándékozza a legkitartóbb, helyesebb, romantikusabb :illessze be ide mindenki a számára fontos tulajdonságokat: férfit, akinek ugye az a célja, hogy elnyerje őt. Nos, sajnos sok ilyen nő nagyon el van tájolva, mert semmi olyat nem tudnak felmutatni, amiért megérné "küzdeni" értük. Se egy eredeti gondolat, semmi önállóság, semmi eredetiség. Ők csak vannak, csinosak meg szép csilingelősen tudnak nevetni, aztán tessék. Akit nem érdekelnek, azt elkönyvelik önbizalom hiányosnak meg tutyimutyinak, holott egyszerűen csak arról van szó, hogy az adott férfinak ő nem szerepel a céljai között. :)

Valamelyik nap egy cukrászdában ültem a rigójancsim felett. Magányosan, ahogy eddig. Pár székkel arrébb ott ült két 18 körüli lány. Viháncoltak, beszélték a pasiügyeiket. Rájuk pillantottam és leszűrtem, hogy bizony eléggé "kiélt" fejük van, ráadásul olyan túlkomponált benyomást keltettek bennem így az egész külsejükkel... Ők persze elkezdtek vigyorogni meg sutyorogni, hogy nem merek hozzájuk odamenni, és félek tőlük. Pedig egyszerűen csak arról volt szó, hogy teljesen hidegen hagytak, és semmi okát nem láttam annak, hogy nekem meg kéne ismerkednem velük.

2013. júl. 7. 12:38
 25/42 A kérdező kommentje:
Igazándiból sok nő már annak is örülne,ha a férfiak mernének kezdeményezni, és tisztelnék őket.
2013. júl. 7. 12:39
 26/42 A kérdező kommentje:
Akszidentális Errőr ment a zöld :) Ez is egy nézőpont, és a történet is tanulságos.
2013. júl. 7. 12:41
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező!

vannak ilyen férfiak, mindegy melyik korosztályból

az hogy nem találkoztál velük eddig, mert nehéz velük összefutni, beszélgettem már elég sokkal, kapcsolatban viszont nekem sem sikerült, de ez van

amúgy belőlük a nők ölik ki, ha úgy állnak hozzájuk

szóval keresgélj, de ne ez alapján és ne görcsösen akard, remélem megtalálod N

2013. júl. 7. 12:43
 28/42 A kérdező kommentje:
Hogy miben rejlik szerintem a céltudatosság? A velem egykorú fiúk/férfiak csak céltudatlanul keresik a helyüket, botladozva annak reményében,hogy majd csak lesz valami. Ezt magánéletre illetve munkahelyre is értem. Nem látom a kitartást, a fegyelmezettséget egyikőjükbe se, csak azt,hogy rögtön mindent helyben akarnak megkapni (nőt is) , és ha ez nem sikerül, akkor természetesen mindenkit hibáztatnak.
2013. júl. 7. 12:46
 29/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm 27-es, én is ebben látom a problémát.
2013. júl. 7. 12:47
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút egyetértek a 24-essel,ilyen velem is megesett.

Egyszer egy enyhébb buliban pont a velem szembeni kanapén ült 2 lány.Döntötték magukba a piát,visítva röhögtek és olyan nyelven beszéltek,hogy egy kocsis is elszégyellte volna magát,ha meghallja.Én kortyolgattam a borom,néztem őket,és csodálkoztam,hogy lehet valaki ilyen primitív.

Másnap az egyik barátnőmmel küldtek üzenetet,hogy látták,hogy őket nézem,és ha nem lettem volna ilyen "besz*ri,és odamegyek akkor több is alakulhatott volna.A válaszomat,miszerint nem azért néztem őket,mert bármit is akartam volna,gúnyos kacajjal fogadták.

Mint látod,a töküres belsejük,libás külsejük dacára,képtelenek voltak elhinni,hogy valakinek nem tetszenek..

Azóta is tutyimutyinak tartanak.

Na az ilyenek veszik el a kedvünket..

2013. júl. 7. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!