Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz h a férfiak csak kedvesük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz h a férfiak csak kedvesük miatt fogadják el a házasságot?

Figyelt kérdés
Nekik ez nem is fontos? Az kéne legyen? Urak válaszát is várom.

#esküvő #házasságk
2013. júl. 7. 01:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Megeshet, hogy nem minden férfinak fontos ugyanannyira a házasság, de abban biztos vagyok, hogy egy érzelmesebb pasinak ugyanolyan fontos a házasság mint a párjának.
2013. júl. 7. 01:13
 2/10 anonim ***** válasza:
No én még nem vagyok Úr de ez hülyeség nem minden férfi ilyen mint a kérdésben feltüntetettek.
2013. júl. 7. 01:14
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Az én kedvesem...
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én fiú vagyok és szerintem a házasság fontos, nem az hogy nagy esküvő meg minden meg tudom hogy úgyis leléphet simán 1 év múlva de akkor is ez egy párkapcsolat megerősítése, jobb esetben véglegesítése és szerintem inkább szimbólikusan fontos mert más az hogy jó együtt élünk ki tudja meddig és az jó és más az hogy hát mi eldöntöttük hogy már mindig együtt fogunk élni
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Kérdezd már meg ByeAlexet, reméljük nevéhez hű lesz és sosem jön vissza a zeneiparba XD
2013. júl. 7. 01:16
 6/10 anonim ***** válasza:
2013. júl. 7. 01:17
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
Teljesen felesleges. Csak magamnak okoznék vele kárt, hogy egy esetleges válás esetén még vigye is a ház felét... Ha nem tetszik, hogy nem akarok házasságot, közös pénztárt (ami szintén csak bajt okoz), akkor fogja magát és keressen mást. Ha ekkor elmegy, akkor az őt jellemzi.
2013. júl. 7. 01:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Én barátom 18 éves, és neki fontos lenne a házasság.

Egyszer szóba is hoztuk egy lagzin, hogy a mienk miben lesz más.Nagyon örültem neki, hogy ez számít neki:)

2013. júl. 7. 02:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha megvan az igazi persze, de már ha esküvő, akkor nem csak egy sima polgári és szevasz csak a papírok miatt, hanem normálisan polgári - templomi és végül a lagzi, csak úgy klasszikusan. :)

Ja igen, és fontosnak tartom, hogy ha már az igazi megvan akkor a fentebbi is. :)

F

2013. júl. 7. 02:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, nyilván. Kivétel nélkül MINDEN férfi sírva nősül meg, csak az asszony kedvéért -.-
2013. júl. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!