Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális férfiak/srácok ( v nevezzétek magatokat bárminek), , mi tetszik nektek a műkörmös szolis csajokban?
ugyanis az csak a külső..
Mért fontos hogy egy csaj ilyen legyen, és aki nem ilyen az egyből háttérbe kerül nálatok vagy ez hogy van ??
Vicces mert van egy srác aki kihangsúlyozza h neki nem kellenek a rbancok(- mai értelmében, a 14 és idősebb lánykákra gondolt..) Közben meg a szolis műkörmös csajokat bámulja meg és dicséri. VICC.
[link] itt ez a kép egy szolis csajról
Normálisnak tartom magam, de nem szeretem az ilyen lányokat.
Azért nem kellene általánosítanod
jó tényleg szebben is megírhattam volna csak nagyon felhíztam magam..
TISZTELET a kivételnek.
Nem tudom mi számít normálisnak (képzeld: a bal kezemmel mosok fogat, viszont a jobb kezemmel szeletelem a kenyeret, hát normális vagyok?), de én egyáltalán nem bírom az ilyen mű dolgokat. A sminket sem, bár azt ízléses / minimalista formában azért "elnézem", mivel tudom, hogy hogyan állnak hozzá a nők. -,-
Amúgy a linkelt nővel nem a bőrszíne a bajom, hanem az egész műviség, ami a tekintetéből árad.
Nem r*banc az aki szolizik meg műkörme van, te is írtad, hogy ez csak külső. Attól mert valaki úgy gondolja jól néz ki a műköröm és szolizik még lehet tök normális. Ismerek olyat akinek van műkörme és szolizik mégis tök visszafogott és normális.
Én lány vagyok, nem szolizok, nincs műkörmöm. A körmöm megnő magától és strandon is le szoktam barnulni. És nem érzem emiatt úgy, hogy háttérbe szorulok :)
az az állatkert és azok az állatok.. :D
ez nem passzol ide még csak hasonlatnak sem jó.
ha kéne egy zsiráf sem tudnám hazavinni szóval ez alapból hülyeség xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!