Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális férfiak/srácok ( v nevezzétek magatokat bárminek), , mi tetszik nektek a műkörmös szolis csajokban?
ugyanis az csak a külső..
Mért fontos hogy egy csaj ilyen legyen, és aki nem ilyen az egyből háttérbe kerül nálatok vagy ez hogy van ??
Vicces mert van egy srác aki kihangsúlyozza h neki nem kellenek a rbancok(- mai értelmében, a 14 és idősebb lánykákra gondolt..) Közben meg a szolis műkörmös csajokat bámulja meg és dicséri. VICC.
[link] itt ez a kép egy szolis csajról
Hogy lehet bal kézzel mosni fogat..Fúú,de égőőőő..
Na,viccet félretéve.. Nekem voltak műkörmeim még gimis koromban. Nem nagy hegyesek, de műköröm volt.. A saját körmöm egyszerűen nem nőtt meg rendesen és csúnya volt.. Már nincs, mert elég erős, szép a sajátom is,de ha nem lenne, lehet megint csináltatnék. Szolizni nem szolizhatok, de ha tehetném megtenném.. Hófehér bőröm van és a napon csak leégek nem barnulok, minden ruhában világít a fehér bőröm, nem szeretem. nagyon nehéz így pl. bikinit találni..stb.. Mindemellett nem vagyok nagy bulizós, nem iszom alkoholt, most végzek MSC képzésen, az előző kapcsolatom 4 évig tartott, tehát nem pasizok összevissza, igazából kedves, aranyos lánynak tartanak.. Akkor most én is ribi vagyok, mert volt műkörmöm és ha tehetném szoliznék? Vannak ribik, sokan eltúlozzák ezeket a dolgokat valóban.. De azért nem kellene általánosítani.. Az általad belinkelt lány pedig kifejezetten szép szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!