Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megint ti! XD Minek örűltök jobban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha halom drága csokit kaptok amit szerettek,vagy ha valami ruhát inkább? vagy minek örűltök jobban inkább? Lécci írjatok többség dönt :DD Meg mindenki kap a komijára egykis zöld kezecskét.. :)2013. júl. 6. 21:52
11/13 anonim válasza:
Mindkettő :D telhetetlen vagyok :D és nagyon édesszájú is... viszont ha valami olyan ruhát talál, ami CSAK rám jellemző, és illik hozzám és egyedivé tesz, akkor mindenképp azt kérném :) és igazuk van a többieknek, az tovább megmarad (bár amiket szoktam kapni csokikat, azoknak a dobozát/papírját megtartom általában. nekem az is egy emlék.)
12/13 anonim válasza:
Attól függ milyen régóta vagy vele, mert ha nem régi a kapcsolat, akkor ehető, vagy romlandó(virág) ajándékot vegyél.
13/13 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezek, mert minden héten nagy ajándék táska csokikat kap.D És nem tudom hogy a legtöbb lány mit szeret inkább. Mert azt hiszem hogy uncsi neki ugyanaz.. :DD
2013. júl. 6. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!