Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megint ti! XD Minek örűltök jobban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha halom drága csokit kaptok amit szerettek,vagy ha valami ruhát inkább? vagy minek örűltök jobban inkább? Lécci írjatok többség dönt :DD Meg mindenki kap a komijára egykis zöld kezecskét.. :)2013. júl. 6. 21:52
1/13 anonim válasza:
Ajajj, mindenki kap zöld kezecskét? Én is kérek, az olyan fontos, a végén még nem lesz barátnőm.
2/13 A kérdező kommentje:
(A fiútokra gondolok:) Mit szerettek tőlle kapni?..!!
2013. júl. 6. 21:53
3/13 anonim válasza:
én a ruhát választanám, mert akkor arról mindig a párom jutna eszembe! (és tovább megmarad, mint a csoki:D )
4/13 anonim válasza:
Én nem vagyok làny de a csoki jöhet xD
5/13 anonim válasza:
Én ruhának jobban orulnék.:) az tovább tart.:)
6/13 anonim válasza:
Most nagyon ennék csokit, úgyhogy a válaszom csoki :D
De valószínűleg mindkettőnek örülnék :)
7/13 anonim válasza:
Ha már valami akkor egy kis apróság ami rám jellemző. Én egy utcán leszakajtott pizypangnak is örülnék, mert a szándékot értékelem, nem a tárgyat.
8/13 anonim válasza:
A csokitól pattanásos és kövér lennék, úgyhogy ruha. Mondjuk egy szép selyemkendő, vagy parfüm.
9/13 anonim válasza:
9 igazi rózsa és 1 mű rózsa és azt mondod: addig foglak szeretni míg az utolsó rózsa elnem hervad :$ 15/L
10/13 A kérdező kommentje:
22:00 ez am jóljött :) Kösszi !! Biztos örűlne neki, kipróbálom ezt is :DD De nem pontosan ilyenre gondolltam per pill.. :)
2013. júl. 6. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!