Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, tényleg utáljátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg utáljátok ha a barátotok más lányok képeit lájkolgatja fb-n?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
értelmes lány ezzel nem foglalkozik...
2013. júl. 6. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen!Szörnyen bántó!És tedd fel magadnak a kérdést neked,hogy esne,ha ő más fiúk képeit lájkolná...
2013. júl. 6. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
FIRST WORLD PROBLEMS
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ezért is szar a facebook. csak szétb.assza a párkapcsolatokat. -.-"
 5/7 anonim ***** válasza:
attol függ hogy milyen képet mert ha egy ismerőse képét lájkolja az nem zavaró de az már igen ha félmesztel csajokat meg net r*b*ncokat lájkoja. Mondjuk az én barátom nem szokta lájkolni minden csajnak a képét csak akit ismer :)) 15/L
2013. júl. 6. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
sosem értettem ezeket a csajokat! Istenem! a pasijuk is csak emberből van, ha tetszik neki a kép, (és a csajon több cucc van, mint egy szál fürdőruha) addig engem nem zavar, ha lájkolja. én is be szoktam kedvelni más pasikét, de ez így normális nálunk, pedig nagyon szeretjük egymást. (talán éppen ezért nem akarjuk megfolytani egymást!)
2013. júl. 6. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan ritkán vagyok fent hogy fel sem tűnne valószínűleg.
2013. júl. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!