Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy mindenki utálja a facebook-os kérdéseket, de! Az milyen már, hogy az exe képét lájkolgatja, miközben nekem azt mondta, hogy most tanul és majd ha lesz, ír!?
undorító vagy hogy beavatkoztál egy kapcsolatba
megérdemled undorító dolgot tettél
Tudom, hogy dühítő, de igenis van olyan, hogy az embernek nincs kedve csevegni senkivel, csak lézengeni a neten. Csak nem akart megbántani.
Ez a naiv verzió. Viszont, valószínűleg tudta, hogy látni fogod a lájkolást, így nem különösebben érdekelte, hogy mit szólsz. Lehet, hogy már megbánta, hogy elvesztette az exét miattad, ő fontosabb neki most is, mint te. De ezekre csak ő tudna válaszolni.
Ha őt is megcsalta, akkor én nem csodálkoznék a helyedben.
Sajna kutyából nem lesz szalonna.
17/L
Képzeld kedves első, nem tudtam róla, hogy van barátnője! Csak csók volt, de ezen is eléggé kiakadtam.
Úgy volt az egész, hogy miután megtudtam, hogy van barátnője, elkezdett magyarázkodni, hogy már hetek óta szakítani akart vele... és állítólag meg is tette. Utána mi elkezdtünk randizni és összejöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!